Sotra consolideert zijn aanwezigheid in Namen, versterkt zijn team in Brussel, en opent een praktijk sociaal recht voor de overheidssector
29/03/2018

Het advocatenkantoor Sotra kondigt met genoegen de volgende belangrijke ontwikkelingen aan:

  • Sotra opent een nieuw kantoor in Namen (Jambes). De vestiging zal geleid worden door een nieuwe partner, Mter Jonathan de Wilde d'Estmael.

Jonathan de Wilde d'Estmael is advocaat aan de Balie van Namen en sinds 2004 gespecialiseerd in sociaal recht en ambtenarenrecht. Met 13 jaar ervaring adviseert hij tal van bedrijven, administraties en senior executives op dit gebied.

Hij is werkzaam in de praktijkgroep sociale zekerheidsrecht aan de UCL en docent aan de ULB waar hij het vak « sociaal recht in de publieke sector » doceert in het kader van de gespecialiseerde master sociaal recht.

Mter de Wilde vervoegt Sotra op 3 april 2018 als partner.

Hij wordt vergezeld door Mter Alan Yernaux, advocaat aan de Balie van Namen sinds 2014, houder van een aanvullende masterdiploma sociaal recht aan de ULB en auteur van tal van gerenommeerde publicaties in het arbeids- en sociale zekerheidsrecht.

  • Sotra opent een praktijk sociaal recht voor de overheidssector

Met de komst van Mter de Wilde begint Sotra met de ontwikkeling van een echte praktijk in het ambtenarenrecht. Mter de Wilde is één van de meest vooraanstaande specialisten op dit gebied en hij zal zijn expertise ten dienste stellen van het groeiende cliënteel van Sotra in deze zeer specifieke sector.

  • Mtr Karel Devloo vervoegt Sotra als medewerker in Brussel.

Mtr Karel Devloo is advocaat aan de Brusselse balie en gespecialiseerd in sociaal recht sinds 2015. Hij behaalde de diploma’s van Master in de rechten en Master in de politieke wetenschappen aan de Universiteit Gent. Karel Devloo versterkt de Nederlandstalige praktijk van het kantoor.

Zie ook : Sotra Avocats Advocaten

LexGO Network