15/03/18

Dirk Van Gerven wordt nieuwe managing partner van NautaDutilh Brussel

Dirk Van Gerven werd benoemd tot nieuwe managing partner van NautaDutilh Brussel per 15 maart voor een termijn van drie jaar. Dirk is reeds 19 jaar partner bij het kantoor. Hij is gespecialiseerd in vennootschaps- en financieel recht en stond vele jaren aan het roer van de Corporate & Finance praktijk. Dirk volgt Philippe Péters op, die leiding blijft geven aan de praktijkgroep Intellectuele Eigendom. Philippe Péters: "Ik ben verheugd om de fakkel door te geven aan Dirk en ik ben er zeker van dat NautaDutilh de vruchten zal plukken van zijn legendarische dynamiek." Didier de Vliegher, die momenteel aan het hoofd van de vastgoedpraktijk staat, neemt de rol van Dirk over als hoofd van de afdeling Corporate & Finance.

Dirk Van Gerven: “NautaDutilh is een top tier advocatenkantoor in België. Het kantoor in Brussel heeft een uitstekend team van advocaten. In mijn nieuwe functie wil ik ons cliënteel en onze reputatie in België verder uitbouwen en zorgen dat we blijven tegemoetkomen aan de behoeften van onze cliënten, die actief zijn in steeds complexere en voortdurend veranderende markten.” 

Dirk is een uitgesproken voorstander van gelijke behandeling van mannen en vrouwen tijdens hun professionele carrière. “Gendergelijkheid en diversiteit staan hoog op mijn prioriteitenlijst en ik beschouw de verdere integratie daarvan in de cultuur van ons kantoor als één van mijn belangrijkste doelstellingen.”

Dirk is voorzitter of bestuurslid geweest van vele verenigingen en instellingen. Hij is momenteel voorzitter van de raad van toezicht van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) en ondervoorzitter van CEPANI, het Belgisch Centrum voor Arbitrage en Mediatie. Voorheen was hij voorzitter van de Nederlandse Orde van Advocaten van Brussel.

dotted_texture