De uitbreiding gaat door bij legalia
07/03/2018

Legalia verheugt zich om de komst van Jean-François Lerouge als externe consultant aan te kondigen. Hij zal Legalia bijstaan in zijn ontwikkeling en zal zijn expertise in dienst stellen van Legalia’s klanten.

 

Jean-François heeft zowel in België als in het buitenland een gevarieerde ervaring opgebouwd bij gerenommeerde advocatenkantoren en als General Counsel en General Secretary bij grote groepen.

Jean-François is meer bepaald gespecialiseerd in de energie- en ICT-sector, alsook in de bescherming van persoonsgegevens.

 

Harold Dulait, Founding Partner van Legalia:

« Ik ben zeer tevreden om te kunnen samenwerken met Jean-François. Zijn expertise zal het mogelijk maken om de verdere ontwikkeling van onze rekruterings- en interimdiensten te versnellen in België en het buitenland. Daarnaast zal de komst van een onafhankelijke externe consultant met meerdere jaren ervaringen in verscheidene ondernemingen, sectoren en materies ons helpen om onze activiteiten verder te ontwikkelen en om een continue verbetering van de kwaliteit van onze diensten na te streven, terwijl we natuurlijk steeds het verschil blijven maken met onze concurrenten. »

Zie ook : Legalia

LexGO Network