Van Olmen & Wynant benoemt twee nieuwe vennoten
08/02/2018

Nicolas Simon en Vincent Vuylsteke zijn benoemd tot vennoot bij Van Olmen & Wynant, per 1 januari 2018.

Beiden vervoegden het kantoor in 2007 en hebben inmiddels een belangrijke plaats ingenomen in de niche sociaal recht.

Vincent Vuylsteke is gespecialiseerd in ambtenarenrecht en is de vaste raadsman van vele publieke ondernemingen en overheden. Nicolas Simon is specialist in sociaal recht met een specifieke expertise op het vlak van psychosociale risico’s, discriminatie en privacywetgeving.

Chris Van Olmen: “Vincent en Nicolas zijn een wissel op de toekomst. Als advocaat zijn ze geboren en getogen bij Van Olmen & Wynant. Ze beleven als geen ander onze waarden en ze worden door cliënten op handen gedragen voor hun kennis en pragmatische aanpak. We zijn fier en verheugd dat ze samen met ons de toekomst van ons kantoor vorm zullen geven.

Van Olmen & Wynant is een advocatenkantoor dat zich toelegt op enerzijds het sociaal recht en anderzijds het vennootschapsrecht. Binnen deze niches heeft het kantoor een bijzondere expertise ontwikkeld op het vlak van het ambtenarenrecht en durfkapitaal. Van Olmen & Wynant bedient zowel Belgische als buitenlandse ondernemingen. Onder haar cliënten telt het onder meer de drie grootste werkgevers van het land. De praktijk sociaal recht telt een vijftiental advocaten en is daarmee één van de grotere advocatenteams gespecialiseerd in sociaal recht in België.

Zie ook : Van Olmen & Wynant

LexGO Network