08/01/18

Janson Baugniet is verheugd aan te kondigen dat Muriel Baudoncq als vennoot toetreedt tot de associatie in het Bank en Financ…

Muriel is gespecialiseerd in financiële markten regelgeving, zowel op het vlak van Belgisch als Europees recht. Ze adviseert regelmatig nationale en internationale top-tier en mid-sized financiële instellingen over de licenties en vergunningen die nodig zijn, de toepasselijke gedragsregels en de reglementering van financiële producten bij de uitvoering, aanbieding of marketing van gereglementeerde activiteiten in België.

In de asset management sector dekt haar expertise de structurering van alternatieve fondsen en de verhandeling van alternatieve fondsen en UCITS bij zowel professionele als retail beleggers. Op het gebied van kapitaalmarkten heeft ze ervaring met publieke en private aanbiedingen van financiële instrumenten en gestructureerde producten met het accent op de bescherming van de consument en de retail belegger. Ze bemiddelt ook op het vlak van acquisities financiering en herfinanciering.

dotted_texture