11/12/17

Younity - nieuwe Managing Partner

Na haar vijfjarig bestaan te hebben gevierd en, op enkele maanden tijd, 3 nieuwe vennoten te hebben aangetrokken, neemt Younity een nieuwe stap door op 1.1.2018 van managing partner te wisselen.

Corinne Merla, gekend specialiste in het pensioenrecht, zal Jean-Philippe Cordier opvolgen die met brio gedurende 5 jaar deze functie heeft uitgeoefend.

Na te hebben bijgedragen aan de plaats en het imago van Younity in de wereld van de human ressources, ben ik van mening dat de balans schitterend is en daar ben ik fier op.  Er werken bij Younity momenteel 25 personen en we zijn deskundig in alle domeinen verbonden met human ressources, zijnde sociaal recht, pensioenrecht, ambtenarenrecht, Compensation & Benefits en privacy. Ik ga me terug 100% kunnen concentreren op mijn praktijk van het sociaal recht hetgeen goed is voor de cliënten” verklaart Jean-Philippe Cordier.

Innovatie en dynamisme zitten zowel in de genen van Younity als in de mijne. Ik wil dus de ontwikkeling van Younity verderzetten met de hulp van de excellente deskundigen waaruit Younity bestaat en dit met een “kleine vrouwelijke toets” die een vrouwelijke managing partner kan bijbrengen. Daarnaast ben ik niet van plan om mijn pensioenpraktijk te verlaten waarvoor ik trouwens kan rekenen op een team van 8 personen, waaronder 2 vennoten” verduidelijkt Corinne Merla.

dotted_texture