11/12/17

Vialegis en het IBJ hernieuwen samenwerking

Vialegis en het Instituut zijn voor elkaar geen onbekenden.

Het is dan ook geen verrassing dat Vialegis de samenwerking met het Instituut onder zijn nieuwe vorm wil hernieuwen.

Philippe Jadoul, Gedelegeerd Bestuurder van Vialegis stelt: “De opdracht van kennisuitwisseling die het IBJ nastreeft, sluit nauw aan bij het doel en de waarden van Vialegis: juridisch talent doen ontplooien en dit volgens het motto ‘voor én door juristen’.

Ludo Deklerck vult aan: “In deze snel evoluerende macht van juridische adviesverleners is het belangrijk te werken aan de persoonlijke ontwikkeling van de bedrijfsjuristen en hun carrière. Daarom kiezen we voor kwalitatieve partners zoals Vialegis."


Over Vialegis

Vialegis is marktleider op de Belgische markt inzake werving en selectie van juridische profielen en inzake legal interim management. Al meer dan 14 jaar is Vialegis de referentie voor het rekruteren van bedrijfsjuristen, advocaten, fiscalisten, paralegals en notarieel juristen. Vialegis heeft een team van 14 consultants en medewerkers in België, 2 in Luxemburg en 7 in Spanje (Madrid & Barcelona), onder de naam van Iterlegis. Vialegis ambieert een verdere internationale uitbreiding.
 

Over het IBJ

Het Instituut voor bedrijfsjuristen is de beroepsorganisatie die vandaag meer dan 2000 leden telt, werkzaam in 756 verschillende bedrijven. Het Instituut heeft onder meer tot doel zijn leden een uitwisselingsplatform aan te bieden waar zij informatie over actuele juridische thema’s kunnen delen. 

dotted_texture