15/07/17

Lydian stapt in het nieuwe IBJ-verhaal

Het Instituut voor Bedrijfsjuristen (IBJ) en Lydian - een onafhankelijk Belgisch zakenadvocatenkantoor dat middelgrote en grote Belgische en internationale ondernemingen adviseert - zullen het komende jaar hun expertise en kennis combineren. Met deze samenwerking willen beide partijen hun band versterken en hun aanbod bekend maken bij een breder publiek.


Vinger aan de bedrijfsjuristenpols

Peter De Ryck, Managing Partner bij Lydian: “Met onze nieuwe samenwerking willen we de bedrijfsjuristen van het IBJ bijstaan in de problematieken waar ze dagdagelijks mee te maken krijgen. De focus ligt niet enkel op het leveren van kwalitatief hoogstaand advies maar ook op efficiëntie en helderheid. Dat doen we met hands-on informatie en praktische raadgevingen, want die mentaliteit zit in ons DNA. Dankzij ons partnership met het IBJ voorzien we de leden van het IBJ vanaf vandaag op een gestructureerde manier van onze zakelijke expertise.”


Toegang tot meer kennis

Ludo Deklerck, directeur bij het IBJ voegt eraan toe: “Het cruciale van elke samenwerking is een antwoord bieden op de noden van onze leden. Die zoeken én inhoud én expertise. Wij zijn verheugd dat Lydian mee in dit verhaal stapt Dit past perfect in onze nieuwe approach waar we streven naar samenwerkingen op hoog niveau.”

dotted_texture