14/04/17

NautaDutilh benoemt twee nieuwe local partners binnen het Corporate & Finance departement

De twee nieuwe local partners zijn beiden werkzaam bij NautaDutilh Brussel binnen het Corporate & Finance departement. Hun benoeming, per 1 april 2017, is een erkenning voor hun bijdrage aan het kantoor en laat zien dat NautaDutilh zich inzet voor het behoud en de bevordering van de beste juridische talenten.

Maxime Colle maakt deel uit van het Corporate & Finance departement en is gespecialiseerd in het vennootschapsrecht. Hij heeft ervaring met public en private M&A, kapitaalmarkt transacties, corporate governance en herstructureringen. Maxime adviseert (beursgenoteerde) ondernemingen, private equity fondsen en andere investeerders.

Philippine De Wolf maakt deel uit van het Corporate & Finance departement en richt zich voornamelijk op public en private M&A, private equity en kapitaalmarkt transacties (equity en debt). Zij adviseert zowel beursgenoteerde ondernemingen als privéondernemingen.

'Wij feliciteren Philippine en Maxime van harte met hun benoeming en wensen hen veel succes in hun nieuwe functie.' aldus Philippe Péters, Managing Partner, NautaDutilh Brussel.

dotted_texture