10/04/17

Day of the Practice - verslag en foto's

Olivier Van Herstraeten (General Counsel - Bedrijfsjurist HERSTAL Group) die optrad als voorzitter van deze eerste "Day of the Practie": 

"Deze Day of the Practice was een groot succes, niet in het minst door het groot aantal inschrijvingen van onze leden!

Het doel was duidelijk: de Practice Groups beter kenbaar maken onder onze leden, hen te tonen dat deze de ideale opportuniteit bieden om ervaringen onder elkaar uit te wisselen, om een welbepaald niveau van expertise te creëren in de materies die hen interesseren en een stevig netwerk te vormen. Dit laatste is cruciaal. Als bedrijfsjuristen beschikken wij allemaal over zoveel specifieke informatie en ervaringen en de Practice Groups bieden het perfecte platform om deze kennis met elkaar te delen.

Maar na deze dag stopt het niet! Het begint nu pas. De Day of the Practice heeft ongetwijfeld de zin bij onze leden opgewekt om deel uit te maken van een of meerdere Practice Groups. Wij rekenen nu op hen voor interessante onderwerpen en thema’s zodat iedere bedrijfsjurist binnen de Practice Groups datgene terugvindt wat hij zoekt."

Hier vindt u nog meer video's over de Day of the Practice, met interviews over de verschillende topics die aan bod kwamen.

En u kan ook de foto's van deze dag bekijken in de fotogalerij.

dotted_texture