19/12/16

Nieuwe vennoten bij Loyens & Loeff in Brussel

Loyens & Loeff heeft acht nieuwe vennoten benoemd per 1 januari 2017. Vier van hen behoren tot het Belgische kantoor. Met de toetreding van deze acht partners komt het aantal partners per 1 januari 2017 wereldwijd op 110.

De vier nieuwe partners in België zijn:

Nicolas Bertrand (1979), advocaat, is lid van de fiscale praktijkgroep Family Owned Business & Private Wealth in Brussel. Nicolas heeft een heldere kijk op de complexe wereld van privévermogens, een uiterst uitdagende omgeving die aan voortdurende verandering onderhevig is. Zijn cliënten ontvangen hoogwaardig advies over het structureren van vermogen, optimaliseren van familiekapitaal en erfenissen, en belastingkwesties. Nicolas staat bekend als een vertrouwde adviseur en voorkeurspartner bij strategisch-juridische zaken.

Ariane Brohez (1978), advocaat, is lid van de praktijkgroep Vastgoed in Brussel en heeft ruime ervaring met het structureren van vastgoedbeleggingen en financiering. Ze is bovendien geregeld betrokken bij vastgoedtransacties, vanaf het initiële aanbod of term sheet tot het sluiten van de deal. Ariane wordt door haar cliënten geprezen om haar diepgravende kennis van hun specifieke kwesties, haar pragmatische en oplossingsgerichte benadering en beschikbaarheid.

Koen Panis (1982), advocaat, maakt deel uit van de praktijkgroep Banking & Finance van Loyens & Loeff in Brussel. Hij is gespecialiseerd in financieringstransacties, met een focus op asset finance en projectfinanciering. Koen startte zijn carrière bij Loyens & Loeff in 2006. Onder zijn cliënten bevinden zich zowel financiële instellingen, grote ondernemingen als projectontwikkelaars. Cliënten waarderen Koen voor zijn beschikbaarheid, creativiteit, sectorkennis en pragmatische aanpak.

Kris De Schutter (1980), advocaat, is werkzaam binnen de praktijkgroep Arbeidsrecht & Loonheffingen in Brussel. Hij heeft een compleet beeld van Human Resources, waarbij juridische én strategische oplossingen hand in hand gaan. Cliënten prijzen Kris om zijn praktische en creatieve oplossingen en beschouwen hem als een belangrijk sparringpartner.


Marc Vermylen, Managing Partner Loyens & Loeff België: “Deze benoemingen zijn een prestatie voor zowel ons kantoor als voor elke nieuwe partner. Zij belichamen daadwerkelijk onze ambitie om de kwaliteit van onze geïntegreerde fiscale en juridische diensten te versterken. Dit is een zeer positieve en veelbelovende ontwikkeling voor de hele firma en voor het Brusselse kantoor in het bijzonder.

dotted_texture