14/11/16

Gregory Verhelst vervoegt CMS als nieuwe counsel voor de afdeling publiek recht

Gregory Verhelst heeft meer dan 11 jaar ervaring in het adviseren van zowel private als publiekrechtelijke ondernemingen en organisaties (onder meer in de sectoren vastgoed en windenergie). Daarnaast heeft Gregory veel ervaring met procedures voor het Grondwettelijk Hof, de Raad van State, de diverse administratieve rechtscolleges en de hoven en rechtbanken.

Gregory Verhelst vervoegt het Antwerpse kantoor van CMS.

Gregory specialiseert zich in de materies ruimtelijke ordening en stedenbouw, milieurecht, onteigeningen en in het algemeen bestuursrecht. Hij publiceert in toonaangevende juridische tijdschriften en wordt regelmatig gevraagd als spreker op studiedagen.

Tom Heremans, Managing Partner van CMS in België, verklaart: “Met de aanstelling van Gregory Verhelst als counsel versterken we verder onze milieu- en bestuursrechtspraktijk en in het algemeen onze afdeling publiek recht en life sciences die al uit 14 advocaten bestaat. Door de specialisatie van Gregory in materies zoals ruimtelijke ordening, bodemsanering, afvalstoffen en milieuschade, gecombineerd met zijn brede ervaring in bestuursrechtelijke geschillen, zal CMS in België haar cliënten nog verder kunnen steunen in een domein dat steeds complexer en belangrijker wordt.

Gregory Verhelst: “Ik kijk ernaar uit om mijn cliënten nog beter te kunnen bedienen in een groot, internationaal kantoor zoals CMS. Voor vele cliënten is het een meerwaarde dat ze direct beroep kunnen doen op specialisten in andere rechtsdomeinen zoals M&A of commercieel recht, en dat we snel kunnen samenwerken met andere specialisten van CMS in Nederland, Duitsland of Frankrijk.”

Gregory Verhelst verlaat Flamey Advocaten waar hij partner was sinds 2013. 

dotted_texture