10/11/16

Fieldfisher versterkt het EU departement van het Brussels kantoor

Het Europese advocatenkantoor Fieldfisher heeft de leidinggevende expert in mededingingsrecht, Tom Pick, aangeworven als vennoot in het Brussels kantoor.

Tom Pick was voorheen bij het Belgisch kantoor DBB en heeft zich gespecialiseerd in alle aspecten van het Europees en Duits mededingingsrecht, met inbegrip van merger control, antitrust, overheidssteun en compliance. Hij vertegenwoordigt regelmatig cliënten in mededingingszaken aanhangig voor de Europese rechtbanken in Luxemburg, voor burgerlijke rechtbanken in Duitsland en voor de Europese mededigingsautoriteiten.

Voordat Tom Pick DBB vervoegde, oefende hij het beroep alleen uit en daarvoor werkte hij bij Hammonds, waar hij vennoot werd in 2007 – en, na de fusie, bij Squire, Sanders & Dempsey Boggs (nu Squire Patton & Boggs).

Tom Pick beschikt over een ruime ervaring in gereguleerde sectoren zoals energie, chemicaliën, transport en tabaksproducten.

Claudio Mereu, joint-managing partner van het Brusselse kantoor van Fieldfisher en hoofd van de Competition, Regulatory & Trade Group stelt het volgende: "Tom zal een belangrijke rol opnemen binnen onze bestaande expertise op het gebied van mededinging. Als kantoor zijn wij vastberaden om onze aanwezigheid binnen Europa te verhogen en de komst van Tom is daar een duidelijk signaal van. "

Tom Pick zegt het volgende over zijn verandering van kantoor: "Fieldfisher biedt uitdagende mogelijkheden voor mij – het kantoor neemt in aanvang toe op het continent, wat exact beantwoordt aan de noden van mijn internationale cliënten. Het kantoor wordt ook beschouwd als een uitstekende adviseur binnen de gereguleerde sectoren, wat een deel uitmaakt van mijn expertise. Ik kijk er dus erg naar uit om aan de slag te gaan."

De Competion, Regulatory & Trade Group binnen Fieldfisher adviseert over alle kwesties aangaande de Britse, Franse, Duitse, Belgische, Italiaanse en Europese mededingingswetgeving binnen een breed scala van sectoren zoals technologie, energie, telecommunicatie, life sciences, chemicaliën (REACH), pesticiden, biociden, transport en de openbare sector.

Tom Pick vervoegde Fieldfisher op 7 november 2016. 

dotted_texture