Van Olmen & Wynant verwelkomt Jeroen Mues als Counsel in de praktijkgroep vennootschapsrecht
03/10/2016

Van Olmen & Wynant heeft Jeroen Mues verwelkomd als Counsel in de praktijkgroep vennootschapsrecht, die hij verder zal helpen uitbouwen.

Jeroen heeft meer dan tien jaar ervaring en zijn vennootschapsrechtelijke praktijk omvat nationaal en internationaal transactioneel werk voor vennootschappen die actief zijn in diverse sectoren. Alvorens Van Olmen & Wynant te vervoegen, werkte Jeroen voor verschillende gereputeerde advocatenkantoren met een focus op nationale en internationale vennootschapsrechtelijke en financiële transacties.

Jeroen is gespecialiseerd in fusies, splitsingen, acquisities, vereffeningen, joint ventures, vastgoed - en financieringstransacties en reorganisaties, en heeft ruime ervaring met nationale en internationale vennootschappen zonder winstoogmerk. 

Jeroen werkt in het Nederlands, Engels en Frans. Jeroen heeft een Master diploma in de rechten van de KULeuven waar hij in 2003 afstudeerde. Verder heeft hij een Master na Master diploma in Economisch recht hetgeen bij in 2004 behaalde aan de Franstalige universiteit te Brussel (ULB, cum laude) en tenslotte een Master na Master in vennootschapsrecht (KUB, cum laude, 2005).

 

Zie ook : Van Olmen & Wynant ( Mr. Jeroen Mues )

LexGO Network