08/09/16

Legato Advocaten: nieuwe advocatenassociatie in Hasselt

Op 15 september 2016 opent Legato Advocaten officieel haar deuren aan de Gouverneur Roppesingel 83 te Hasselt.

Legato Advocaten is een nieuwe, driehoofdige advocatenassociatie, gesticht door Alexander StevensBjorn Reynders en Lorenz Verpoorten. Alle drie zijn ze gespecialiseerd in verschillende rechtstakken waarmee ze samen, op complementaire wijze vooral ondernemingen ondersteunen, maar hun diensten ook aanbieden aan vrije beroepers, overheden en particulieren.

Het kantoor heeft een ruime ervaring in handels- en ondernemingsrecht, alle mogelijke commerciële en burgerlijke  transacties, maar ook in bouwrecht, strafrecht en vastgoedrecht.

De naam van de associatie, "Legato", staat voor "verbonden". De advocaten van Legato verbonden zich met elkaar en delen zo hun passie voor de advocatuur. Ze willen zich ook met de cliënt verbinden om dossiers samen tot het beste resultaat te brengen.

Met Legato advocaten blaast het drietal hun samenwerking nieuw leven in. De teamleden werkten bij het voormalige zakelijke advocatenkantoor "Van Gompel-Renette Advocaten" immers al nauw samen in de handelsrechtelijke afdeling van dat kantoor en kennen elkaar dus al veel langer.

"Het feit dat wij al zes jaar samen hebben gewerkt en elkaar dus perfect aanvoelen maakt dat wij onmiddellijk in team kunnen presteren en een gespecialiseerde dienstverlening van de hoogste kwaliteit kunnen aanbieden."

Samen kozen ze voor een soepele kantoorstructuur die een efficiënte en flexibele dienstverlening toelaat. Legato advocaten neemt zijn intrek in het business center "Smartspace", dat met zijn ligging op de grote ring gemakkelijk bereikbaar is voor het Limburgse cliënteel.

dotted_texture