09/09/16

Kristin Ex wordt consultant bij USG Professionals

Op 1 september startte Kristin Ex als Legal Recruiter bij USG Professionals. Kristin is een ervaren juriste met meer dan 20 jaar ervaring op de teller in zowel Legal als HR functies. Ze vervulde meerdere juridische en compliance rollen, vaak in combinatie met een HR-rol.Op 1 september startte Kristin Ex als Legal Recruiter bij USG Professionals. Kristin is een ervaren juriste met meer dan 20 jaar ervaring op de teller in zowel Legal als HR functies. Ze vervulde meerdere juridische en compliance rollen, vaak in combinatie met een HR-rol.Ze werkte in verschillende (inter)nationale omgevingen en in zeer verschillende sectoren zoals ICT, FMCG, pharma, entertainment & media, non-profit alsook de dienstensector enz. 

Velen onder u kennen Kristin reeds als een pragmatische business partner. Vanaf nu zal zij zich toeleggen om haar expertise binnen Legal Recruitment in te zetten. 

Bent u op zoek naar een legal professional met het juiste profiel en expertise? Overweegt u een volgende stap in uw carrière? Kristin kijkt er alvast naar uit om u in haar nieuwe rol te ontmoeten. Ze is bereikbaar via kristin.ex@usgprofessionals.be.

dotted_texture