29/08/16

Lexeco sluit zich aan bij Monard Law

Het Antwerpse advocatenkantoor Lexeco zal vanaf 1 september deel uitmaken van Monard Law. Youri Steverlynck, Inge De Haes en hun team stappen over naar Monard Law, dat nu meer dan 70 advocaten telt en vestigingen heeft in Brussel, Antwerpen, Hasselt en Gent een toonaangevende speler is in Vlaanderen.

Dit volgt op het eerdere bericht dat de medewerkers van het Antwerpse kantoor van Monard Law het kantoor verlaten. Patrick Waeterinckx, de specialist witteboordencriminaliteit die Monard Law vervoegde in 2013, heeft samen met z'n team een nieuw kantoor opgericht dat zijn naam draagt en actief zal zijn in Antwerpen en Mechelen. Andere medewerkers van Monard Law Antwerpen zijn overgestapt naar het Brusselse kantoor Arcas, dat is opgericht door vroegere vennoten en medewerkers van de Litigation & Arbitration praktijkgroep van het kantoor Stibbe. 

Na al deze wijzigingen zal Monard Law in Antwerpen 17 medewerkers tellen met specialisaties in handelsrecht, vennootschapsrecht, M&A, sociaal recht, vermogensrecht, IP, IT, real estate, strafrecht en publiek recht. Het adres wijzigt naar het huidige adres van Lexeco.

dotted_texture