05/04/16

Lydian wint Trophée du Droit ‘Beste advocatenkantoor in België – 2016’

Op 31 maart jl. werd Lydian uitgeroepen tot ‘Beste advocatenkantoor in België - 2016’ op de ceremonie van ‘Trophées du Droit’ georganiseerd door ‘Leaders League’ in Parijs.

Peter De Ryck, managing partner van Lydian: "Wij voelen ons uiteraard verheugd en vereerd met deze beloning en erkenning voor ons werk. Deze vooraanstaande prijs is niet alleen een erkenning van ons succes als aantrekkelijk kantoor voor Franse ondernemingen die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogstaand zakenadvocatenkantoor in België, maar eveneens een bevestiging van onze positie als gevestigde en betrouwbare referral partner voor Franse advocatenkantoren. Een oprechte dankjewel aan onze internationale cliënten en zakenpartners om beroep te doen op onze diensten en voor het vertrouwen dat dit succes mogelijk maakt. Wij zijn ervan overtuigd dat deze award onze positie op internationaal niveau nog zal versterken, in het bijzonder onze positie op de Franse markt".

Leaders League is een Franse media en consulting groep gespecialiseerd in strategie, financiën en recht. Trophées du Droit is één van de meest vooraanstaande prijzen in Frankrijk die wordt toegekend aan juridische professionals. De jury, samengesteld uit legal counsels van nationale en internationale ondernemingen, alsook de vertegenwoordiger van het Instituut voor bedrijfsjuristen (IBJ), evalueert de prestaties van de geselecteerde kantoren aan de hand van diverse criteria.

dotted_texture