Isabelle Buelens vervoegt AMBOS als partner
29/09/2015

Ambos heeft zich versterkt met de komst van Isabelle Buelens. Zij is gespecialiseerd in volgende deelgebieden van het Europees en Belgisch recht:

  • mededingingsrecht
  • marktpraktijken en reclamerecht
  • consumentenrecht
  • verticale overeenkomsten (distributie, agentuur, franchise)

Isabelle Buelens startte haar carrière aan de Brusselse balie in 1994 bij het kantoor Liedekerke en werkte recent voor Eubelius.

Bart Vandereeckt, vennoot bij Ambos: "Tijdens de laatste jaren heeft Ambos een reputatie verworven van een proactief, onafhankelijk advocatenkantoor. Ambos behartigt de belangen van haar gestadig groeiend cliënteel op een pragmatische en deskundige wijze. Daarom zijn we blij dat Isabelle onze commerciële en IP praktijk versterkt. Ze brengt een schat aan ervaring mee die Ambos zal toelaten om verder te groeien en haar dienstverlening uit te breiden."

Isabelle Buelens toonde zich alvast verheugd over deze nieuwe uitdaging: "Ik kijk ernaar uit om mijn eerdere ervaringen in dit ambitieuze advocatenkantoor te benutten samen met vennoten die dezelfde visie delen en wiens ervaring en achtergrond volledig aansluit bij mijn praktijk.”

Zie ook : AMBOS ( Mrs. Isabelle Buelens )

LexGO Network