29/04/15

Clifford Chance Partner promoties

Clifford Chance heeft 25 nieuwe partners benoemd binnen het eigen netwerk, waaronder Dieter Paemen van het Brussels kantoor. De benoeming gaat in op 1 mei 2015.

Dieter trad reeds op in verschillende vooraanstaande EU mededingingsdossiers waaronder de Oracle/Peoplesoft en Oracle/Sun fusie-operaties, het roltrappen- en liftenkarteldossier zowel voor de beroepen ingesteld voor het Europees Hof als voor de daaropvolgende schadeclaim procedures, als in de Microsoft dossiers zowel voor de Europese Commissie als voor het Gerecht in Luxemburg. Op dit moment adviseert hij verschillende clienten in verband met de onderzoeken van de Europese Commissie gerelateerd aan Googles zoeksoftware en Android. Als gekwalificeerd advocaat, zowel in België als de VS, verdedigt hij ook cliënten voor de Belgische mededingingsautoriteit.

Dieter reageert : "Ik kijk er naar uit om in mijn nieuwe rol het succes van de mededingingspraktijk van het Brussels kantoor verder te bestendigen alsook die van de global antitrustgroep. Het is een privilege om deel uit te maken van het Clifford Chance team. De onophoudelijke focus op kwaliteit, het welvaren van het clienteel en de teamspirit eigen aan dit huis zijn assets die ik uitermate naar waarde schat en verder wil uitbouwen".Thomas Vinje, voorzitter van de global antitrust praktijk, voegt toe : "Dieters promotie is de erkenning van zijn uitstekende juridische expertise, zijn betrokkenheid met het clienteel als ook van zijn algemene bijdrage aan ons kantoor".

dotted_texture