22/05/14

Koenraad Flamant vervoegt Olislaegers & De Creus als hoofd van het Real Estate team

Na de oprichting van Awerian, het geïntegreerde netwerk van continentaal-Europese niche-advocatenkantoren, versterkt het niche-zakenadvocatenkantoor Olislaegers & De Creus zich opnieuw door de toetreding van Koenraad FLAMANT als partner.

Koenraad Flamant begon zijn carrière in 1995 aan de Balie van Brussel, was vervolgens lid van de Balie van Leuven en de laatste 4 jaar Chief Legal Officer van de Royal Properties Group, zowel actief in vastgoedontwikkeling als asset management. Hij kan, mede als gewezen lokaal mandataris en bestuurder van een toonaangevende sociale huisvestingsmaatschappij in de Brusselse rand, een doorgedreven juridische expertise voorleggen, met net dat tikkeltje extra: de praktijkervaring van de ondernemer en publieke overheid, actief in real estate.

‘Koenraad Flamant is gepokt en gemazeld in alle facetten van de vastgoedsector en kan op die manier zowel vastgoed(her-)ontwikkelaars, overheden, vastgoedgroepen en institutionele beleggers actief in asset management, aannemers als (mede-)eigenaars bijstaan in elke fase van hun activiteiten, van bij de opstart, het opzetten van constructies, over het onderhandelen van vergunningen, contracten, …. tot en met administratieve, gerechtelijke of arbitrale procedures’ zegt Michael Olislaegers ‘Zijn competenties passen perfect in het activiteitendomein van ons kantoor door zijn complementaire expertise en ervaring .’

dotted_texture