Advocatenkantoor DBB versterkt zijn team Mededingingsrecht met de aanstelling van een nieuwe partner
14/05/2013

Met de aanstelling van Tom Pick heeft het Brusselse kantoor van DBB er een nieuwe partner bij. Tom was voorheen als partner verbonden aan de Brusselse vestigingen van de internationale advocatenkantoren Hammonds LLP en Squire Sanders LLP. Binnen DBB zal hij een voorname rol spelen bij de verdere uitbouw van de bestaande praktijkgroep Mededingingsrecht en tevens de verantwoordelijkheid op zich nemen voor de nieuw gevormde German Desk.

Tom, die een Duitse opleiding genoten heeft en de afgelopen 14 jaar in Brussel werkzaam is geweest, brengt een schat aan ervaring in op het gebied van zowel Europees en Duits mededingingsrecht, als Europees en internationaal handelsrecht. Alvorens in mei 2011 zijn eigen rechtspraktijk op te zetten, werkte hij 13 jaar lang binnen het Brusselse team Mededingingsrecht van Hammonds en vervolgens bij Squire Sanders, waarmee het een fusie aanging. Zijn ervaring reikt van kartelvorming, fusiecontrole, misbruik van economische machtspositie en staatssteun tot Europees en internationaal handelsrecht, waaronder zowel douane- en uitvoercontrolerecht, en regulated industries. Zijn reputatie geniet ruime erkenning door toonaangevende legal directories als Legal 500 en JUVE.

"Wij zijn zeer verheugd een nieuwe partner aan te trekken van een dergelijk kaliber met zulk een prestige op de Brusselse markt", aldus Pierre Demolin, oprichter-partner van DBB. "Tom's ervaring en internationale achtergrond zijn voor ons een ideale steun bij de uitbreiding van de diensten die wij op het gebied van mededingingsrecht te bieden hebben, alsook voor de verdere expansie van onze internationale presentie op markten buiten België".

Tom Pick gaf in een reactie op dit partnership te kennen: "Ik vind het geweldig bij DBB te komen. DBB is een fantastisch kantoor met uitstekende mensen en ik kijk ernaar uit de uitdaging aan te gaan mijn mededingingspraktijk verder uit te bouwen en leiding te geven aan DBB's German Desk"

 

Zie ook : DBB Law ( Mr. Tom Pick )

LexGO Network