22/03/13

Ambos NBGO Advocaten bekroond als beste Belgische corporate advocatenkantoor van België

Ambos NBGO Advocaten is op de Belgian Legal Awards 2013 uitgeroepen tot het beste advocatenkantoor van België op het vlak van "corporate en M&A". Ambos NBGO nam het op tegen 9 andere internationale en Belgische advocatenkantoren. Vooral hun strategie, uitbouw en realisaties op het vlak van corporate en M&A werd door de jury geloofd. Het corporate team groeide in enkele jaren tijd van 4 naar meer dan 20 advocaten.

Specialisatie, gedrevenheid en ervaring

Ambos NBGO begeleidde een groot aantal interessante projecten in 2012. Dit is één van de redenen die de jury aanhaalde om de award aan Ambos NBGO uit te keren. Voorts speelde ook de grote beschikbaarheid van alle vennoten voor de cliënten en de transparante inschatting van kosten en erelonen aan cliënten een grote rol. De jury haalde aan dat Ambos NBGO een constant groeiend team is met kwalitatief inzicht en een zakelijke pragmatische aanpak. De combinatie van specialisatie, gedrevenheid en ervaring van de vennoten en talentvolle medewerkers werd eveneens in de verf gezet.

Het juryrapport loofde verder het sterke profiel en succesvolle traject van Ambos NBGO Advocaten op vlak van de strategie, uitbouw en realisaties in corporate en M&A. Het corporate team groeide in enkele jaren tijd van een team van 4 advocaten naar een sterke ploeg van meer dan 20 advocaten en is met haar corporate en M&A team dominant aanwezig in de twee belangrijkste economische centra van België, Antwerpen en Brussel.

"Het doel van Ambos NBGO Advocaten is altijd geweest om een moderne alternatieve speler voor de grote traditionele advocatenkantoren te worden", zegt Kurt Faes, Managing Partner. "Onze focus ligt op kostenefficiëntie en eenvoud, zonder in te boeten op juridische topkwaliteit. Onze gedreven en pragmatische aanpak vindt steeds meer weerklank in de markt en zorgde ervoor dat wij de afgelopen jaren zeer sterk konden groeien in een moeilijke economische conjunctuur."

Prestigieuze erkenning

De bekroning ‘Corporate Law Firm' is de meest prestigieuze prijs binnen de juridische sector in België. Het is het resultaat van een uitgebreide screening door een gespecialiseerde jury, bestaande uit ruim 50 specialisten uit de juridische wereld. De toekenning van de prijs is gebaseerd op de graad van kwaliteit, innovatie en teamwork. "Deze award is dan ook een heel mooie erkenning voor het hele Ambos NBGO- team, en een ideale motivering om de ingeslagen weg verder te zetten", voegt Kurt Faes er nog aan toe.

dotted_texture