08/01/13

Adhemar Advocaten: het eerste Limburgse nichekantoor gespecialiseerd in publiekrecht

De trend naar meer specialisatie binnen de advocatuur zet zich door. Stijn Knaepen en Jan Roggen spelen op die trend in en startten in januari 2013 het eerste Limburgse nichekantoor gespecialiseerd in publiekrecht. Het kantoor legt zich exclusief toe op omgevingsrecht (stedenbouw en milieu), publiek-private samenwerking (PPS), overheidsopdrachten en onteigeningsrecht. Adhemar Advocaten bedient vanuit Hasselt de volledige Vlaamse en Brusselse markt.

"We geloven dat er in onze domeinen een markt bestaat voor zeer gespecialiseerde maar betaalbare juridische dienstverlening" zegt Jan Roggen. "We gaan daarbij resoluut voor een persoonlijke aanpak, waarbij één persoon het dossier van a tot z behandelt en beheerst".

Stijn Knaepen voegt toe: "binnen onze domeinen bieden we een volledige dienstverlening aan overheden, ondernemingen en particulieren. We loodsen hen door het publiekrechtelijke kluwen met kwalitatief en doelgericht advies en staan hen bij in procedures voor de burgerlijke rechtbanken en administratieve rechtscolleges. Onze jarenlange ervaring bij toonaangevende kantoren in Brussel en Antwerpen en bij het grootste studiebureau van het Vlaanderen biedt ons de noodzakelijke basis om kwalitatief hoogstaande diensten te leveren".

dotted_texture