Argus Advocaten breidt uit - Nieuwe vestiging in Lommel.
25/09/2012

Argus Advocaten breidt uit.

U las het al in de pers of hoorde het reeds van bekenden : Argus Advocaten, gevestigd op het Kolonel Dusartplein in Hasselt opende sinds begin juni een nieuw kantoor in Noord-Limburg, meer bepaald te 3920 Lommel, Louis Pasteurstraat 17.

Ons advocatenkantoor wil met deze uitbreiding niet alleen haar actieradius gericht uitbreiden, maar focust daarmee ook op een nog betere dienstverlening aan onze bestaande cliënten.

Multidisciplinair karakter.

Argus Advocaten is intussen uitgegroeid tot een middelgroot, multidisciplinair advocatenkantoor, actief in alle rechtsdomeinen.

Een doorgedreven specialisatie vormt de basis voor de uitbouw van ons kantoor en we zijn gelukkig telkens de bevestiging te horen dat Argus Advocaten bekend staat voor een oplossingsgerichte aanpak.

Ons Argus advocatenteam bestaat uit een 20-tal advocaten, elk gespecialiseerd in één specifiek rechtsdomein. Daardoor wordt elk juridisch vraagstuk bekeken door de bril van een expert. Een juridische kwestie staat dan ook nooit op zich: er zijn altijd raakvlakken met andere rechtsdomeinen. Het multidisciplinaire karakter van Argus Advocaten maakt het mogelijk om ook over de grenzen van een vakgebied heen te kijken. Met andere woorden er wordt steeds resoluut gekozen voor een totaalbenadering van iedere vraag.

Tot ons cliëntenbestand behoren zowel grote en kleine ondernemingen als particulieren en overheden.

Partner op het terrein.

Als effectieve kantoorruimte zal onze nieuwe vestiging in Lommel tegemoet komen aan de moderne eisen van een groeiend kantoor. Uiteraard is deze fysieke uitbreiding ook een strategische keuze.

"Argus Advocaten wil werken als een partner op het terrein". "Bij ons niet het beeld van de advocaat op het bureau achter een stapel dossiers, maar waar nodig bij en naast de cliënt aan de onderhandelingstafel, op de rechtbank, op de werf, bij de bevoegde administratie, bij de notaris..."

Om deze doelstelling ook in de toekomst te blijven waar maken en te optimaliseren is de uitbreiding noodzakelijk.

Nog verbeterde dienstverlening.

Met verdere uitbouw door een nieuwe vestiging is onze dienstverlening bovendien beter bereikbaar voor bestaande en nieuwe klanten én dit maakt een intenser contact met iedere cliënt mogelijk.

De verhuis naar Noord-Limburg is niet toevallig. Met ons multidisciplinair aanbod zal Argus Advocaten immers uniek zijn in de Lommelse regio. De uitbreiding biedt bijgevolg heel wat interessante nieuwe mogelijkheden voor potentiële klanten.

 

Zie ook : Argus advocaten

LexGO Network