05/02/11

Cadanz verwelkomt Bram Gillis als nieuwe vennoot

Cadanz verwelkomt Bram Gillis als nieuwe vennoot om haar praktijk handelsrecht en geschillenbeslechting te versterken. Vooraleer Cadanz te vervoegen was Bram Gillis een senior associate in de praktijkgroep handelsrecht van Eubelius.

Bram Gillis brengt een rijkdom aan ervaring mee in distributierecht, commerciële overeenkomsten en handelspraktijken.
Hij verleent bijstand aan grote nationale en internationale cliënten bij het onderhandelen en opstellen van distributieovereenkomsten, handelsagentuurovereenkomsten, licentieovereenkomsten en andere commerciële contracten. Hij adviseert cliënten ook over complexe problemen inzake handelspraktijken, en was betrokken bij sommige van de meest opzienbarende zaken in dit domein.

Bram Gillis is actief als advocaat aan de Brusselse balie sinds de herfst van 2001.

Dirk Strobbe, samen met Jan Stoop stichter van Cadanz, is tevreden: "Wij zijn zeer blij om Bram bij ons te hebben. Zijn komst zal mij en Jan toelaten om ons volledig te concentreren op onze dossiers in het vennootschapsrecht en fusies & overnames".

Jan Stoop beaamt: "We kennen elkaar al heel lang, en we zijn er van overtuigd dat Bram perfect zal passen bij ons kantoor. Zijn komst betekent een echte toegevoegde waarde voor onze cliënten in alle handelsrechtelijke materies en geschillen."

dotted_texture