11/08/15

Drie nieuwe vennoten bij Arts, Cleeren & Vennoten

Advocatenkantoor Arts, Cleeren & Vennoten in Genk, verwelkomt drie nieuwe partners: Leen Wetsels, Sabrina Fiorelli en David Van Iseghem versterken het kernteam van de vijf vennoten die er al waren. Samen hanteren ze een strategie van verdere groei. Op 8 jaar tijd is Arts, Cleeren & Vennoten uitgebreid van 7 naar meer dan 30 medewerkers en uitgegroeid tot één van de grootste kantoren uit de regio. Het kantoor legt zich toe op adviesverlening aan ondernemers en overheden. 

We zijn fier aan te kondigen dat Leen, Sabrina en David nu als vennoten mee aan de kar zullen trekken,” zegt Geert Reniers, die samen met Tom Arts, Frank Cleeren, Inke Dedecker en David Engelbos tot op heden het team van partners vormt. “Elk vanuit hun specialisatie zorgen zij voor inhoudelijke meerwaarde. Door zich als partner te verankeren, bevestigen ze hun geloof in onze toekomstvisie.

Leen Wetsels startte als stagiaire in het kantoor in 2007 en is actief binnen het vennootschaps- en ondernemingsrecht, met focus op overdrachten en overnames en afspraken tussen aandeelhouders. 

Sabrina Fiorelli is een specialiste arbeidsrecht en sociale zekerheid. Ze begon haar carrière in 2004 aan de balie te Brussel bij Loyens & Loeff. In 2011 stapte ze over naar Arts, Cleeren & Vennoten. 

David Van Iseghem legt zich toe op het (internationaal) handelsrecht, met bijzondere aandacht voor intellectuele eigendomsrechten. Hij begon als stagiair aan de balie te Hasselt bij Monard D'Hulst in 2006 en vervoegde Arts, Cleeren & Vennoten in 2011.

dotted_texture