23/12/22

Eubelius promoveert één nieuwe partner en vier counsels

Eubelius is bijzonder verheugd om aan te kondigen dat Anneleen Van de Meulebroucke op 1 januari 2023 partner wordt van het kantoor. Tegelijk benoemt de associatie vier nieuwe counsels: Fréderic Van Campe, Thomas Vandenberghe, Alexandre Rigolet en Kim Gillade. Vanaf 1 januari 2023 telt Eubelius zo 25 vennoten en 16 (senior) counsels.

Anneleen Van de Meulebroucke leidt het Digital & gegevensbeschermingsteam. Zij legt zich toe op ICT-recht en nieuwe technologieën, met een focus op data. Haar expertise omvat het volledige spectrum van datawetgeving (waaronder GDPR, open data en de Europese gegevensstrategie) en aanverwante materies, zoals vertrouwensdiensten (eIDAS). Anneleen adviseert cliënten over al deze materies, verleent bijstand bij dataprojecten en vertegenwoordigt organisaties in datagerelateerde geschillen, onder andere naar aanleiding van cyberincidenten.

Fréderic Van Campe is voornamelijk actief in het algemeen vennootschapsrecht, met een uitgesproken focus op venture capital transacties, fusies, overnames en herstructureringen, voornamelijk voor niet-genoteerde ondernemingen, en op management incentive plans.

Thomas Vandenberghe legt zich hoofdzakelijk toe op adviesverlening en geschillenbeslechting in het aannemings- en energierecht. Hij bouwde de voorbije tien jaar expertise op in de structurering en begeleiding van complexe (bouw)projecten, met een bijzondere focus op de energiesector. 

Alexandre Rigolet focust op procesvoering, zowel voor de nationale rechtbanken als in het kader van arbitrale procedures. Hij heeft sinds 2013 een bijzondere expertise ontwikkeld in het voeren van complexe burgerrechtelijke en commerciële geschillen, onder andere in het bouw- en aannemingsrecht.  

Kim Gillade specialiseert zich in het Europese en het Belgische mededingingsrecht, en in de regelgeving voor buitenlandse directe investeringen (FDI). Zij adviseert sinds 2013 zowel Belgische en internationale ondernemingen in diverse – ook gereguleerde – sectoren, als overheidsinstanties.  

Met deze interne promoties kan Eubelius zijn cliënten verder blijven ondersteunen op het hoogste niveau.

dotted_texture