19/09/22

Vialegis blijft groeien

Vialegis verwelkomde recent 4 nieuwe consultants, die het team komen versterken:

Sara Beernaert studeerde in 2009 af aan de Vrije Universiteit Brussel als Master in de Rechten en behaalde vervolgens in 2010 haar Master in de Criminologische wetenschappen. Ze is aansluitend aan de slag gegaan aan de Balie te Brussel, met specialisatie straf – en jeugdrecht. Na 3 jaar werkzaam te zijn binnen de advocatuur, koos ze voor een nieuwe wending en heeft zij haar carrière verder gezet als gerechtsdeurwaarder. De functie van gerechtsdeurwaarder heeft ertoe geleid dat ze in aanraking kwam met diverse rechtstakken en evenzeer het juridische mocht combineren met het humane aspect van het beroep. In juli 2022 heeft Sara het team van Vialegis vervoegd als Consultant werving & selectie.

In 2009 behaalde Joyce Van Caeyzeele haar Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen en startte haar professionele loopbaan bij het internationale advocatenkantoor Linklaters te Brussel op het departement litigation. Ze specialiseerde zich al snel in publiek en privaat bouwrecht voor een cliënteel dat voornamelijk bestond uit grote nationale en internationale bedrijven en behartigde rechtszaken voor alle rechtbanken, waaronder de Raad van State en internationale arbitrage. In 2013 maakte ze de overstap naar de balie van Antwerpen en vervoegde het boutiquekantoor Verbist & Vanlerberghe Omega Law. Hier specialiseerde ze zich verder in overheidsopdrachten en bouwrecht, alsook commerciële en contractuele geschillen en mediarecht. In september 2021 mocht ze toetreden als vennote. Ontdanks deze mooie kansen en opportuniteiten groeide het verlangen naar een nieuw verhaal waarna Joyce in 2022 het Vialegis team vervoegde als Consultant werving & selectie.

Marie-Laure De Leener studeerde Politieke Wetenschappen en Internationaal Recht aan de Université Libre de Bruxelles en begon haar professionele loopbaan in 1998 bij De Bandt, van Hecke, Lagae (nu Linklaters) als legal assistant. Ze werd al snel gevraagd om een aanwervings- en opleidingsproces op te zetten voor nieuwe advocaten. Na haar diploma rechten te hebben behaald aan de Vrije Universiteit Brussel, begon zij in 2001 als advocaat op de afdeling Litigation van Linklaters. In 2006 maakte ze de overstap naar Knowledge Management (Corporate & Finance) eerst bij Nauta Dutilh, vervolgens bij Strelia en uiteindelijk bij Freshfields. Na meer dan 16 jaar in knowhow te hebben gewerkt, besloot ze dat het tijd was om haar carrière een nieuwe wending te geven en Vialegis te vervoegen in 2022, als Consultant werving & selectie.

Na haar rechtenstudies aan Queen Mary University in Londen en aan de KU Leuven, en een assistantship bij advocatenkantoor Contrast, begon Kathlynn Hinnekens haar professionele carrière in het concurrentiedepartement van het Amerikaanse advocatenkantoor Covington & Burling in Brussel. In 2018 stapte ze over naar het concurrentiedepartement van de Europese Commissie, DG COMPetition. In september 2022 vervoegde Kathlynn Vialegis als Consultant Werving en Selectie.

dotted_texture