23/04/21

Versterking bij Sirius Legal

Sirius Legal heeft z'n team fors uitgebreid met een vennoot, een gecertificeerde DPO en twee medewerkers.

In de eerste plaats stellen we Roeland Moeyersons voor als nieuwe partner. Roeland maakt de oversteek van het Brusselse van Cutsem, Wittamer, Marnef & Partners, waar hij ruim 20 jaar lang actief was, eerst als medewerker en later als vennoot. Hij neemt bij Sirius Legal de leiding over onze commercial & corporate dossiers en zal waar nodig vechten als een leeuw in de rechtbank. Roeland deelt vanzelfsprekend onze basiswaarden: bij zijn vorige associatie was hij immers verantwoordelijk voor … IT en digitalisering. Roeland was bovendien Member of the Board bij het internationale netwerk van zijn vorig kantoor en zal ook bij Sirius Legal een actieve rol opnemen in onze internationale samenwerkingsverbanden. In een geglobaliseerde wereld stoppen goede legal services immers niet aan de grens en precies daarom zetten we bij Sirius Legal heel hard in op internationale partnerships tot in de verste uithoeken van de wereld.

Minstens even trots en blij zijn we met de komst van Thomas Luyten. Thomas bouwde bij onze Mechelse buren van Mahla een carrière uit in het handelsrecht maar vooral ook in gegevensbescherming en GDPR. Thomas is een ervaren en gecertificeerde Data Protection Officer en zal ons binnenkort bijstaan in cybersecurity en GDPR trajecten en in DPO opdrachten voor onze key accounts. 

En last but not least zorgen we voor een aanzienlijke injectie aan jeugdig enthousiasme én technische knowhow in de personen van Isha Upadhyaya en Pieter Dirix. Isha studeerde aan de KULeuven en de Université CY Cergy-Paris en deed de voorbije jaren ervaring op bij verschillende legal tech bedrijven zoals Clausebase. Ze werkt actief mee aan diverse technologieprojecten binnen de KULeuven. Pieter behaalde na zijn studies aan de Universiteit Antwerpen een Master na Master in IP & ICT Law en startte zijn carrière bij Solit.Legal, waar hij bedrijven adviseerde in ICT-recht en gegevensbescherming. 

Deze forse uitbreiding van ons team, investeringen in state of the art technologie en gouden partnerships, wapenen Sirius Legal alvast voor de toekomst.
We zijn klaar om onze cliënten nóg beter, sneller en efficiënter van dienst te zijn.

dotted_texture