11/02/19

Nieuwe vennoten bij Curia

Verheugd stelt Curia haar nieuwe vennoten voor: Evelyne Maes en Sarah Verschaeve.

Curia is een ambitieus, kordaat en toekomstvast advocatenkantoor. Een kantoor waar we onze cliënten op een doortastende manier de juiste juridische ondersteuning bieden. We verankeren onze fundamenten nu nog sterker met Evelyne Maes en Sarah Verschaeve als nieuwe vennoten. Samen met hen bouwen we Curia verder uit.

Evelyne is experte grondwettelijk en administratief recht. Ze treedt regelmatig op in procedures voor het Grondwettelijk Hof, de Raad van State en het Hof van Justitie. Overheden, universiteiten, ziekenhuizen, organisaties en particulieren kunnen bij haar terecht voor zaken omtrent bevoegdheidsverdeling, grondrechten, anti-discriminatie, publieke rechtspersonen, erkenning, subsidiëring, onderwijsrecht, wetgevingstechniek,...

Evelyne is gastprofessor aan de Université Liège en aan Université Saint-Louis en is verbonden aan het Instituut voor Constitutioneel Recht van de KU Leuven.

Sarah is gespecialiseerd in non-profit recht. Zij adviseert non-profit- en social profitondernemingen over een breed scala aan verenigingsrechtelijke en contractrechtelijke aangelegenheden. Naast vzw’s adviseert en begeleidt Sarah ook internationale vzw’s, stichtingen, beroepsverenigingen en vennootschappen met een sociaal oogmerk.

Sarah werd in de laatste editie van de Legal 500 aangemerkt als Next Generation Lawyer in de categorie “not-for-profit Belgium”.

dotted_texture