Grant Thornton

Grant Thornton is een dynamische en groeiende organisatie, die niet alleen diensten levert op het gebied van accountancy en tax, maar ook een breed pakket aan gespecialiseerde diensten aanbiedt. 

Cliënten begrijpen en met hen meedenken, dat zien wij als onze belangrijkste taken. Wij zijn de bereikbare gesprekspartner, maar tegelijkertijd de uitgesproken professional met een brede en internationale kennis en ervaring. Wij bieden zowel full service diensten voor onze cliënten, als gespecialiseerde diensten voor grotere, nationaal en internationaal actieve ondernemingen.  

Met zes vestigingen in België beschikken we over een gevestigd netwerk van professionals en specialisten. Behalve gekwalificeerde accountants, bedrijfsrevisoren en belastingconsulenten hebben wij professionals in huis op juridisch gebied en specialisten in onder meer bedrijfsopvolging, IT audit, risk management, financiële planning en transaction support.

Ongeacht de complexiteit van uw vraag: Grant Thornton zorgt telkens voor advies op niveau. Bedrijfsadvies dat praktisch bruikbaar is, op maat van uw verwachtingen.  

REGIO
  • Antwerpen
Google Maps
Google Maps
Het nieuwe UBO-register: wat is dat? Enkele praktische zaken op een rij

Het nieuwe UBO-register is een gevolg van de 4deEuropese anti-witwasrichtlijn (de 4deAML of “Anti-Money Laundering-richtlijn”) en denieuwe B…