StreliaAdres:
Royal Plaza - Koningstraat 145 Rue Royale
1000 BRUSSEL / BRUXELLES

URL: http://www.strelia.com

STRELIA is een nieuw zakenadvocatenkantoor dat ontstaan is uit de wens van ervaren vennoten en hun teams om hun expertise en hun krachten te bundelen om aan hun cliënten een nieuw aanbod te doen. De focus van STRELIA ligt op Fusies en Overnames en Corporate, Geschillenbeslechting, Handelsrecht en Fiscaal recht. Onze advocaten werken volgens internationale standaards. Velen van hen hebben, alvorens STRELIA te vervoegen, in internationale kantoren gewerkt, sommigen gedurende meer dan twee decennia. Ons team telt zowel advocaten met Frans als moedertaal als advocaten met Nederlands als moedertaal. Al onze advocaten spreken vloeiend Engels. Meerderen van hen hebben in het buitenland gestudeerd en/of gewerkt, met name in de Verenigde Staten of in het Verenigd Koninkrijk. Ons doel is een professionele en gepersonaliseerde dienstverlening aan onze cliënten aan te bieden. Wij geloven in de complementariteit van transactioneel en geschillenwerk. Een goede overeenkomst is een overeenkomst die de test van een beslissing van de rechtbank kan doorstaan, en het is in onze ervaring essentieel dat advocaten die een zaak pleiten voor de rechtbank ook directe ervaring hebben in het onderhandelen van deals. Hoewel onze bijstand heel praktisch is, hechten we het grootste belang aan de technische kennis van het recht. Velen van onze advocaten bekleden een academische functie en/of schrijven artikels in het domein van hun rechtspraktijk, hetgeen garandeert dat we toegang hebben tot grondige know-how die up-to-date is.

Aantal juristen of advocaten :

20


Juridische hoofdgebieden :[ infos ]


Civil
Tax
Litigation
Corporate | Commercial | Economic
Other


Regio :

BrusselsRecruiter :

Mrs. Gisèle Rosselle (Partner)
Tel: +32 (0) 2 627 00 90
Fax: +32 (0) 2 627 01 09
[email protected]

Manager :

Geen Contact

Pers :

Geen Contact

Geen vacatures

2 new partners and 1 new counsel at Strelia Brussels
04/01/2021

Strelia Brussels promotes Joanna Kolber and Gaetano Jannone to partners and Thomas Pouppez to counsel.

Read more

Strelia verwelkomt 3 nieuwe partners
03/09/2020

Strelia is verheugd de benoeming van nieuwe partners in haar kantoren in Brussel en Luxemburg aan te kondigen.

Read more

Geschillenbeslechtingsspecialist SĂ©bastien Ryelandt vervoegt Strelia
11/06/2019

Strelia is verheugd aan te kondigen dat Sébastien Ryelandt het kantoor heeft vervoegd om het departement geschillenbeslechting in Brussel en Luxemburg te versterken.

Read more

Herman Craeninckx verlaat Stibbe en vervoegt Strelia
28/09/2018

Na een carrière van 30 jaar als vennoot bij Stibbe zet Herman Craeninckx zijn carrière voort als vennoot van het kantoor Strelia, waar hij het departement arbeidsrecht zal leiden.

Read more

It's the Data...
09/04/2021

Data, data everywhere. All types: personal and non-personal. They are all invaluable. Corporations produce them and receive them. So does the potential buyer in an M&A transaction.

>Read more

Retaining Key Talent on the Heels of a Deal
16/03/2021

Having strong, talented performers certainly gives any company a competitive advantage. Because they are key and valuable to a company, retaining them is essential to any M&A deal.

>Read more

Riding the New FDI Regulation Wave
01/12/2020

Tightening Foreign Direct Investment (FDI) screening systems has become a global trend in the last few years (see also our M&A Series of October 2017). Its focus has always been mainly national security concerns, but Covid-19 seems to have accelerated and intensified this trend.

>Read more

Star Wars – The Evolving SPACs Galaxy
04/11/2020

The first Special Purpose Acquisition Companies (SPACs) emerged in the US some time ago (1990s). Since then, there have been several waves of SPACs, and their rippling effects have certainly reached Europe in the meantime.

>Read more

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network