CNTVAdres:
Rue de la Cambre 22 C-D/9
1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

URL: http://www.cntv-law.be

Opgericht in 1983 door vier advocaten, die heden nog steeds deel uitmaken van ons kantoor, telt de advocatenassociatie Cartuyvels – Nolf – Terlinden & Vinçotte heden ten dage een twintigtal advocaten. Deze advocaten zijn geïnspireerd door een gemoedelijke werksfeer in groepsverband.

Een grote stabiliteit en een continue zin voor uitbreiding verzoenend, is onze associatie heden actief zowel op nationaal als op internationaal vlak en behandelt zij dossiers zowel in het Frans, in het Nederlands als in het Engels.

Kenmerkend voor onze associatie is het zoeken naar oplossingen in het belang van onze cliënten, eerder dan de drang naar gerechtelijke procedures. Wanneer dergelijke procedures zich niettemin opdringen zal onze associatie steeds krachtdadig uw belangen behartigen.

Onze associatie treedt op voor alle rechtsinstanties van ons land, maar tevens voor Europese en internationale gerechtelijke instanties. Met medewerking van plaatselijke medewerkers kan onze associatie u tevens bijstaan in verschillende Europese landen.

Actief in de meeste domeinen van het recht, neemt onze associatie het zich ter harte alle juridische dienstverlening te bieden die bedrijven en particulieren van een advocatenkantoor mogen verwachten. Overwegend werkend in de domeinen van het burgerlijk en het handelsrecht.

Functie :

Lawyer


Juridische hoofdgebieden :[ infos ]


Corporate | Commercial | Economic
Civil


Regio :

BrusselsRecruiter :

Benoit Cartuyvels
Tel: +32 (0) 2 761 07 25
Fax: +32 (0) 2 762 35 66
bca@cntv-law.be

Manager :

Geen Contact

Pers :

Geen Contact

Geen vacatures
Geen nieuws
Geen artikels

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network