BELLAW - Van Eeckhoutte, Taquet & ClesseAdres:
Drie Koningenstraat 3
9051 Gent
Belgium
URL: http://www.bellaw.be/van-eeckhoutte/nl/home

De associatie Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse is in België het eerste sociaalrechtelijke nichekantoor. Het is uitgegroeid tot een van de grootste kantoren gespecialiseerd in alle mogelijke vormen van dienstverlening (consultancy en litigation) in het sociaal recht (arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht), zowel voor de particulier als voor de publieke sector. Het kantoor heeft ook een departement gemeen recht.

Willy van Eeckhoutte is advocaat bij het Hof van Cassatie, zodat het kantoor ook een cassatiepraktijk heeft, die alle domeinen van het recht bestrijkt.

Juridische hoofdgebieden :[ infos ]


Tax
Litigation
Social | Work
Social


Regio :

Brussels
Oost-Vlaanderen


Contact

Geen Contact

Geen vacatures

BELLAW verwelkomt een nieuwe vennoot
01/02/2022

Alexander De Becker, gerenommeerd specialist in het bestuurs- en sociaal recht, stapt per 1 februari 2022 over van team employment van Bloom naar Bellaw, meer bepaald naar het kantoor te Gent. 

Read more

Van Eeckhoutte, Taquet en Clesse (Bellaw) verwelkomen nieuwe vennoot
15/10/2018

Inge Derde is met ingang van 15 oktober 2018 als vennoot toegetreden tot de in Gent, Brussel en Luik gevestigde advocatenassociatie Van Eeckhoutte, Taquet en Clesse (Bellaw). Zij was voordien counsel bij Laga.

Read more

Lancering SoConsult verlaagt de drempel voor sociaal-juridisch advies
05/01/2018

Van Eeckhoutte, Taquet & Clesse (Bellaw), één van de bekendste advocatenkantoren uit de niche van het sociaal recht lanceert met SoConsult een online dienst die het veel makkelijker moet maken om snel en accuraat advies te krijgen in de domeinen van arbeidsrecht, sociale zekerheid en 'compensation & benefits'.

Read more

“Nieuwe” coronamaatregelen omwille van de omikronvariant
28/01/2022

Dit artikel is gewijd aan de bespreking van een reeks nieuwe corona-steunmaatregelen.

>Read more

Overzicht sociaalrechtelijke eindejaarswetgeving
07/01/2022

Misschien was u er tijdens de voorbije eindejaarsperiode even tussenuit? Geen nood. Met de onderstaande tabel, bent u in een mum van tijd weer geïnformeerd over de sociaalrechtelijke wetgeving die in de afgelopen weken werd gepubliceerd.

>Read more

Over het systeem van hoofdelijke aansprakelijkheid voor RSZ-schulden
05/11/2021

Wie een beroep doet op een (onder)aannemer die sociale schulden heeft op het ogenblik van het afsluiten van de overeenkomst en deze inhoudings- en stortingsplicht niet naleeft, is hoofdelijk aansprakelijk voor de betaling van de sociale schulden van zijn medecontractant (begrensd tot de totale prijs van de toevertrouwde werken). Dat houdt in dat de RSZ hem zoals de medecontractant samen met deze laatste en zelfs zonder deze laatste kan aanspreken tot betaling van diens sociale schulden.

>Read more

Als ik nog geen vijf minuten tijd heb...
08/10/2021

Is een rustpauze arbeidstijd? Natuurlijk niet, zullen de meesten als antwoord geven. Het juiste antwoord is (zoals zo vaak het geval is): het hangt ervan af.

>Read more

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network