AltéaAdres:
Boulevard Louis Schmidt, 56
1040 Bruxelles

URL: http://www.altea.be

Opgericht op initiatief van Michel Kaiser, specialist in publiek, grondwettelijk en administratief recht, en Céline Verbrouck, specialiste in vreemdelingen- en familiaal internationaal privaatrecht, evenals hun respectievelijke medewerkers, verenigt Altea advocaten ervaren in deze materies in ruime zin.
Dankzij hun complementaire specialisaties, maar vooral dankzij hun dynamische wil om de waarden met betrekking tot de beoefende rechtsdomeinen te delen, hebben de advocaten die de vereniging Altea vormen zich natuurlijk gegroepeerd ter verdediging van de rechten van de mens en de burger.
De kwaliteit van de diensten geleverd door de advocaten van de vereniging slaat op hun beheersing van de administratieve en gerechtelijke procedures, ook op internationaal niveau, evenals op de mogelijkheid om toegespitst juridisch en strategisch advies te geven omtrent de betrokken materies.
In haar specialisatiedomeinen behartigt Altea de belangen van een gemengd cliënteel bestaande uit particulieren, verenigingen of overheden. Het kantoor stelt dus geavanceerde professionele diensten ter beschikking van een uitgebreid type cliënteel en benadrukt haar toegankelijkheid.

Aantal juristen of advocaten :

9


Functie :

Lawyer
Legal Counsel


Juridische hoofdgebieden :[ infos ]


Public
Civil


Regio :

BrusselsRecruiter :

Geen Contact

Manager :

Mr. Michel Kaiser (Partner)
Tel: +32 (0) 2 894 45 72
Fax: +32 (0) 2 894 45 71
[email protected]

Mrs. Céline Verbrouck (Partner)
Tel: +32 (0) 2 894 45 73
Fax: +32 (0) 2 894 45 71
[email protected]

Pers :

Geen Contact

Geen vacatures
Geen nieuws
Geen artikels

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network