Agio LawAdres:
Hangar 26 Rijnkaai 93
2000 Antwerpen
Belgium
URL: http://www.agiolaw.be

Agio werd opgericht in januari 2014 door Philippe Van den Broecke, Ingo Deswert, Els Desair, Eric Van Cauwenbergh en Peter Baert.

Elk van hen heeft in internationale advocatenkantoren tussen de 15 à 20 jaar ervaring opgebouwd in hun respectieve vakgebieden.

Vanuit het kantoor te Antwerpen, en een vestiging in Brussel, adviseren wij met een team van gedreven en enthousiaste medewerkers Belgische en buitenlandse ondernemers in het vennootschapsrecht, handelsrecht, vastgoed en milieu, insolventie, fiscaliteit en arbeidsrecht.

Wij streven er naar om in nauw overleg en samenwerking met onze cliënten business gerichte oplossingen aan te reiken voor de uitdagingen en vragen waarmee zij worden geconfronteerd. Op die manier bieden we – vanuit een breder business perspectief - een meerwaarde voor onze cliënten en voor hun toekomstplannen.

Vandaar ook de inspiratie voor onze kantoornaam. In het jargon is “Agio” de extra vergoeding – het agio – die een belegger bereid is om bovenop de nominale waarde voor een aandeel te betalen. 

Aantal personeelsleden :

2


Aantal juristen of advocaten :

10


Juridische hoofdgebieden :[ infos ]


Litigation
Public
Corporate | Commercial | Economic
Social | Work


Contact

Geen Contact

Geen vacatures
Geen nieuws
Geen artikels


Direct links

LexGO Network