YounityAdres:
Boulevard du Souverain 36 Vorstlaan
1170 BRUSSELS

URL: http://www.younity.be

Wie zijn we? Younity is een advocatenkantoor gespecialiseerd in juridische dienstverlening op het vlak van human resources en wettelijke en aanvullende pensioenen, in de private en de publieke sector. 

Opgericht door advocaten erkend in hun expertisedomeinen en afkomstig uit de grootste zakenkantoren, is Younity een kantoor op mensenmaat, dat dicht bij haar cliënten wil staan. 

Onze onafhankelijkheid en onze Belgische verankering zijn essentieel. Onze partners in het buitenland laten ons toe ook dossiers met een internationale dimensie te behandelen. 

Onze ervaring: 

Gelet op hun complexiteit, lenen het sociaal recht en het pensioenrecht zich niet tot oplossingen “bij benadering”. In deze materies is enkel een gespecialiseerd kantoor in staat om u bij te staan op uitmuntende, pragmatische en efficiënte wijze. 

Wij hebben onze ervaring opgebouwd gedurende vele jaren van enthousiaste inzet aan de zijde van onze cliënten. Onze ervaring wordt verder verrijkt door onderwijsopdrachten aan hogescholen en universiteiten, functies binnen de magistratuur, conferenties en opleidingen die wij geven en de vele referentiewerken en artikels die wij publiceren. 

Voor u: 

In tijden waarin alles sneller en complexer wordt, werken wij samen om uw werk zo veel mogelijk te verlichten. 

In de eerste plaats willen wij u leren kennen om uw verwachtingen te begrijpen en uw noden af te lijnen. Omdat een diepgaande kennis van het recht niets voorstelt zonder een goed begrip van het probleem. Omdat een juridisch advies geen nut heeft indien het u niet helpt bij het nemen - binnen de beschikbare termijn en met kennis van zaken - van de beste beslissing. 

Om die reden denken wij dat ons beroep er ook uit bestaat het uwe te kennen.

Aantal juristen of advocaten :

13


Juridische hoofdgebieden :[ infos ]


Social | WorkRecruiter :

Geen Contact

Manager :

Mr. Jean-Philippe Cordier (Managing Partner)
Tel: +32 (0) 2 880 77 80
[email protected]

Pers :

Geen Contact

Geen vacatures

Younity promotes Julie Markey to Counsel
08/01/2021

We are pleased to announce the promotion of Julie Markey to Counsel on January 1, 2021, acknowledging her knowhow and experience in Pensions and other welfare benefits.

Read more

Younity welcomes a new partner
29/05/2019

Business immigration lawyer Bernard Caris has joined employment law firm Younity as a Partner. 

Read more

New joiners strengthening Younity Pension Team
04/05/2018

Younity is happy to welcome 2 new associates, who are strengthening its Pension Team, now consisting of 7 fully dedicated pension specialists (i.e., one of the largest pension teams in Belgium).

Read more

Younity - nieuwe Managing Partner
11/12/2017

Na haar vijfjarig bestaan te hebben gevierd en, op enkele maanden tijd, 3 nieuwe vennoten te hebben aangetrokken, neemt Younity een nieuwe stap door op 1.1.2018 van managing partner te wisselen.

Corinne Merla, gekend specialiste in het pensioenrecht, zal Jean-Philippe Cordier opvolgen die met brio gedurende 5 jaar deze functie heeft uitgeoefend.

Read more

Ter beschikking gestelde of terugbetaalde mondmaskers en handgels voordeel in natura?
08/03/2021

Handgels en mondmaskers zijn vandaag de dag niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Ook op de werkvloer zijn ze een vaste waarde geworden. Maar wat met het loonkarakter van deze producten? De fiscus en RSZ hebben hun standpunt hieromtrent recent verduidelijkt.

>Read more

La période de protection occulte reprend au plus tôt dès le 18 août!
17/08/2020

Compte tenu du nouveau calendrier fixé, la période de protection occulte contre le licenciement recommence concrètement à courir au plus tôt dès le 18 août 2020, en fonction du nouveau jour Y.

>Read more

Mise en quarantaine après un voyage en zone rouge : pas d’allocation de chômage
05/08/2020

Mercredi dernier, l’ONEM a mis à jour ses directives concernant le bénéfice des allocations de chômage temporaire liées au coronavirus[1].

>Read more

Pension légale: dérogation temporaire aux règles « anti-cumul » dans le cadre de la pandémie COVID-19
08/06/2020

En application des règles « anti-cumul » classiques, le cumul de revenus (professionnels et/ou de remplacement) avec la pension légale peut entraîner la suspension ou la réduction de celle-ci. Or, certains pensionnés ont repris ou étendu leur activité professionnelle dans le cadre de la lutte contre le COVID-19, et de nombreuses personnes bénéficient d’un revenu de remplacement ou d’une indemnité spécifique octroyée en raison du COVID-19.

>Read more

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network