Van Olmen & WynantAdres:
Avenue Louise 221 Louizalaan
1050 IXELLES/ELSENE
Belgium
URL: http://www.vow.be

Van Olmen Wynant is an independent law firm offering quality services with a personal touch. A dedicated team of experienced, multilingual professionals serves business clients in employment and corporate law. We have developed distinctive expertise in the areas of private equity and venture capital, and civil servants law. We value empathy, trust and long-term, personal relationships. Our size matters, because it allows us to combine professionalism with a personal and pragmatic touch. Based in Brussels, the firm enjoys outstanding international contacts and has developed close working relationships with high quality law firms across the globe.

Aantal juristen of advocaten :

29


Functie :

Lawyer


Juridische hoofdgebieden :[ infos ]


Corporate | Commercial | Economic
Social | Work


Regio :

BrusselsRecruiter :

Geen Contact

Manager :

Luc Wynant (Partner)
Tel: +32 (0) 2 644 05 11
[email protected]

Chris Van Olmen (Partner)
Tel: +32 (0) 2 644 05 11
[email protected]

Pers :

Geen Contact

Van Olmen & Wynant

Advocaat in ondernemingsrecht (Brussel)
Van Olmen & Wynant - 20/04/2021

Het kantoor Van Olmen & Wynant te Brussel wenst momenteel haar Commercial team te versterken met een Nederlandstalige advocaat met ervaring.

Read more

Van Olmen & Wynant verwelkomt een nieuwe vennoot
12/11/2019

Van Olmen & Wynant is verheugd te kunnen aankondigen dat Koen Hoornaert het kantoor vervoegt als Vennoot. Hij zal er, onder leiding van Luc Wynant, de praktijkgroep vennootschapsrecht verder helpen uitbouwen.

Read more

Van Olmen & Wynant benoemt twee nieuwe vennoten
08/02/2018

Nicolas Simon en Vincent Vuylsteke zijn benoemd tot vennoot bij Van Olmen & Wynant, per 1 januari 2018. Beide advocaten vervoegden het kantoor in 2007 en hebben inmiddels een belangrijke plaats ingenomen in het team sociaal recht van het kantoor.

Read more

Van Olmen & Wynant verwelkomt Jeroen Mues als Counsel in de praktijkgroep vennootschapsrecht
03/10/2016

Van Olmen & Wynant heeft Jeroen Mues verwelkomd als Counsel in de praktijkgroep vennootschapsrecht, die hij verder zal helpen uitbouwen. Jeroen heeft meer dan tien jaar ervaring en zijn vennootschapsrechtelijke praktijk omvat nationaal en internationaal transactioneel werk voor vennootschappen die actief zijn in diverse sectoren. Alvorens Van Olmen & Wynant te vervoegen, werkte Jeroen voor verschillende gereputeerde advocatenkantoren met een focus op nationale en internationale vennootschapsrechtelijke en financiële transacties.

Read more

Van Olmen & Wynant Employment Forum - Het stakingsrecht: quo vadis?
11/04/2016

Workshop rond sociaal recht in de praktijk - 28 april 2016 (9:00-14:00) - Club van Lotharingen (Brussel)

Het recht op staken en zijn limieten is één van de meest actuele onderwerpen in het Belgische arbeidsrecht. De tegenstellingen tussen diverse stakeholders in deze moeilijke evenwichtsoefening zijn soms groot, hoewel dit niet noodzakelijk zo hoeft te zijn. 

Op het volgend Employment Forum van Van Olmen & Wynant zullen verschillende sprekers aantreden, die de complexe discussie rond het recht op staken elk vanuit hun eigen achtergrond en ervaring benaderen.

Read more

Kan een werkgever zijn werknemers verplichten om zich te vaccineren tegen COVID-19?
26/01/2021

Nu België zijn vaccinatieprogramma tegen het coronavirus begint uit te rollen, kunnen werkgevers zich afvragen of zij hun werknemers kunnen verplichten om zich tegen het virus te laten vaccineren.

>Read more

Einde van meeste Corona-maatregelen? Sociale partners vragen enkele verlengingen
23/09/2020

Eind augustus en september namen de meeste corona-maatregelen die de Regering Wilmès nam om de bedrijven en werknemers door de (tot nu toe) moeilijkste periode van de coronacrisis te helpen een einde. Intussen hebben de sociale partners in de NAR een akkoord gesloten waarin ze oproepen tot de verlenging van enkele maatregelen.

>Read more

Tijdelijke werkloosheid na 31 augustus 2020: het soepele coronastelsel of overgangsstelsel wegens economische reden
13/08/2020

De algemene toepassing van het soepele stelsel van tijdelijke werkloosheid wegens coronavirus (een vorm van tijdelijke werkloosheid wegens overmacht) komt op 31 augustus 2020 ten einde. Vanaf 1 september 2020 tot 31 december 2020 blijft dit stelsel evenwel van toepassing voor bepaalde bedrijven en sectoren die extra hard getroffen zijn door de coronacrisis.Andere bedrijven zullen gebruik kunnen maken van een overgangsstelsel voor economische redenen.

>Read more

Nieuwe maatregelen voor werkgevers om het hoofd te bieden aan Covid-19: vermindering arbeidsduur, tijdelijke werkloosheid en de consumptiecheque
11/07/2020

De regering heeft een aantal nieuwe maatregelen ingevoerd die de werkgevers kunnen gebruiken om de coronacrisis het hoofd te bieden. De meeste van deze maatregelen werden ingevoerd door de koninklijke besluiten nr. 45 en nr. 46 van 26 juni 2020. Het zijn niet allemaal echt nieuwe maatregelen, maar ook uitbreidingen en/of verlengingen van eerder ingevoerde maatregelen. Sommige van deze maatregelen zijn beperkt tot bedrijven die erkend zijn als bedrijven in moeilijkheden of in herstructurering (zie B). Hieronder vindt u een overzicht.

>Read more

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network