Tender LawAdres:
Avenue Louise 523 Louizalaan
1050 Brussels
Belgium
URL: http://www.tenderlaw.be

Tender Law is een Belgisch advocatenkantoor met een focus op overheidscontracten. Dit unieke zwaartepunt laat toe haar klanten eersterangs en gespecialiseerde dienstverlening te bieden tegen competitieve tarieven. Tender Law streeft naar een advocatuur 3.0. waarin een persoonlijke aanpak en groei van de klant primeren.Zij geeft in drie talen (Nederlands, Frans, Engels) bijstand bij overheidsopdrachten, concessies, publiek-private samenwerking (PPS), publiek vastgoed en bouwrechtgeschillen. 

Meer informatie kan u vinden op www.tenderlaw.be.

Regio :

Brussels


Contact

Geen Contact

Geen vacatures

Tender Law verwelkomt nieuwe vennoot
23/11/2020

Tender Law is verheugd Sarah Moens te verwelkomen als nieuwe partner. Sarah vervoegt Tender Law na enkele jaren bij top-tier kantoren zoals DLA Piper en Stibbe, waar ze publieke en private cliënten adviseerde over alle aspecten van overheidscontracten en overheidsopdrachten.

Read more

De beslissing tot intekening op een overheidsopdracht: voortaan toch een daad van dagelijks bestuur?
07/04/2021

De Raad van State oordeelde in het verleden reeds meermaals dat de ondertekening van een offerte voor een overheidsopdracht in principe niet kwalificeert als een daad van dagelijks bestuur en dus niet kan gebeuren door de dagelijks bestuurde. Met de intrede van het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen (WVV) is deze (vaste) rechtspraak mogelijk op losse schroeven komen te staan.

>Read more

KBO-inschrijving en een aparte boekhouding voor combinaties van ondernemingen bij overheidsopdrachten?
12/01/2021

Moeten combinaties van ondernemingen bij overheidsopdrachten een KBO-inschrijving hebben en een aparte boekhouding voeren?

>Read more

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network