Sotra Avocats AdvocatenAdres:
Avenue Louise, 65 Louizalaan
1050 Bruxelles

URL: http://www.sotra.be

Sotra is een advocatenkantoor gespecialiseerd in sociaal recht en in de fiscaliteit van het personeelsbeheer. Onze expertisedomeinen omvatten alle takken van het arbeidsrecht, het sociaal recht en fiscaliteit van werknemers in de publieke en private sector. De advocaten van Sotra halen hun ervaring uit verschillende jaren dienstverlening aan een gevarieerd en veeleisend cliënteel. Hun ervaring wordt daarenboven verrijkt door opdrachten in het universitair onderwijs, functies in de magistratuur, het verzorgen van seminaries en bedrijfsopleidingen, publicatie van juridische artikels en naslagwerken, bijdragen in de pers, enz. Bovenop onze sterke Belgische verankering zorgen onze buitenlandse partners ervoor dat wij op snelle en professionele wijze ieder dossier met een internationale dimensie kunnen behandelen.

Aantal juristen of advocaten :

8


Functie :

Lawyer


Juridische hoofdgebieden :[ infos ]


Social | Work


Regio :

Brussels
Namur
Oost-VlaanderenRecruiter :

Mrs. Marian Dewaersegger (Partner)
Tel: +32 (0)2 535 79 49
marian.dewaersegger@sotra.be

Manager :

Mr. Olivier Rijckaert (Partner)
Tel: +32 (0) 2 535 79 49
olivier.rijckaert@sotra.be

Pers :

Geen Contact

Geen vacatures

Sotra promoveert Valentin Hanquet tot partner
07/01/2021

De advocaten van Sotra kondigen met plezier aan dat Valentin Hanquet sinds 1 januari 2021 vennoot is binnen het kantoor.

Read more

Sotra laureaat van de "Cap 48" prijs voor corporate citizenship 2018
24/01/2019

Het advocatenkantoor Sotra heeft op 22 januari, tijdens de nieuwjaarswensen van de Union wallonne des entreprises (UWE), de “coup de coeur” van de jury en de Cap 48 Prijs voor Corporate Citizenship 2018 ontvangen.

Read more

Sotra benoemt een nieuwe vennoot en breidt zich uit in Brussel en Namen
05/09/2018

Naar aanleiding van de opening van het nieuwe gerechtelijk jaar, kondigt het advocatenkantoor Sotra met genoegen een aantal belangrijke gebeurtenissen aan in het kader van haar verdere ontwikkeling:

Read more

Sotra consolideert zijn aanwezigheid in Namen, versterkt zijn team in Brussel, en opent een praktijk sociaal recht voor de overheidssector
29/03/2018

Het advocatenkantoor Sotra kondigt met genoegen de volgende belangrijke ontwikkelingen aan

Read more

Thuiswerkvergoeding: Vereenvoudigd standpunt van de Fiscus
29/08/2020

Van zodra een werknemer minstens 5 werkdagen per maand thuis werkt, mag een werkgever volgens de fiscus een bureauvergoeding van 129,48 EUR toekennen. Dit bedrag moet niet evenredig verminderd worden in geval van deeltijdse prestaties, op voorwaarde dat de deeltijdse werknemer ook minstens 5 werkdagen op een maand van thuis uit werkt.

>Read more

Detachering van werknemers: enkele nieuwigheden vanaf 30 juli 2020
16/07/2020

Bij wet van 12 juni 2020 heeft de wetgever de Europese Richtlijn betreffende de terbeschikkingstelling van werknemers (2018/957) in België omgezet. Wij verwijzen in dit verband naar onze news over deze richtlijn.

>Read more

Sélection non suffisamment motivée : quelle indemnisation pour le candidat évincé par l'autorité publique?
24/04/2020

Le Conseil d’Etat octroie à la candidate évincée une indemnité réparatrice de 2.000 euros pour le dommage engendré par le fait qu’elle n’a pu prendre connaissance de la motivation adéquate de la décision que trois ans après la clôture de la procédure de sélection originaire.

>Read more

Het Hof van Cassatie verduidelijkt de omvang van de ontslagbescherming voor de werknemer die een pestklacht neerlegt
11/03/2020

Volgens het Hof van Cassatie moeten de de redenen die de werkgever inroept om het ontslag te rechtvaardigen niet noodzakelijk vreemd zijn aan de feiten die in de pestklacht zelf vermeld worden

 

>Read more

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network