LexialAdres:
Boulevard St Michel 11
1040 Brussels
Belgium
URL: http://www.lexial.eu

Ons advocatenkantoor werd opgericht met een innovatiegeest en de wens van een andere moderne aanpak van de rechtspraktijk in te voeren.

Het innovatieve geografische bedekkingsgebied van Lexial laat het kantoor toe, cliënten te bedienen van kantoren in Brussel, Parijs en Geneva, die met Europese en internationale rechtsaangelegenheden te doen hebben.

Het kantoor concentreert zich op een beperkt aantal deskundig rechtsvakken. Benevens de kleine selectie van traditionele rechtsdiensten die het voorstelt – strafrechtelijk, politiek, zaken- en tewerkstellingsrecht-, resulteerde de unieke aanpak van het kantoor in een enge scherpstelling op internationaal en Europees zakenimmigratierecht.

Het kantoor beschikt over erkende expertise op vlak van internationale mobiliteit, uitgewekenenzaken en beroepsimmigratie en kan aan cliënten raadgeven op specifieke materiën, m.i.v. werkvergunning, beroepskaart, nationaliteit en verblijftoelating in België, Frankrijk en Zwitserland.

Binnen dit raam ontwikkelden wij sterke betrekkingen met landen van het Midden-Oosten, in het bijzonder de Golfstaten (VAE en Qatar), maar eveneens met Azië en Rusland.

Aantal juristen of advocaten :

7


Functie :

Lawyer


Juridische hoofdgebieden :[ infos ]


Criminal
I.P. | I.T.
Corporate | Commercial | Economic
Social | Work
Other


Gebieden :

Business & Immagration
 

Criminal & Political Law
 

Business & Employment
 

Media & New Technologies


Regio :

Brussels
France
OtherRecruiter :

Geen Contact

Manager :

Mr. Emmanuel Ruchat (Managing Partner)
Tel: +32 (0)2 511 23 33
eruc@lexial.eu

Pers :

Geen Contact

Geen vacatures
Geen nieuws
Geen artikels

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network