La-On LawyersAdres:
Tavernierkaai 2/14
2000 Antwerpen
Belgium
URL: http://la-on.eu

La-On komt op voor uw rechten. Wij hebben een jarenlange ervaring in bemiddeling, bouwrecht, huurrecht, vastgoedrecht en incasso. La-On geeft  voorkomend advies, onderneemt actie en is zo uw betrouwbare partner.

Een gerechtelijke procedure is voor ons altijd de laatste optie. La-On gelooft in preventief advies, overleg en bemiddeling.

Contact

Geen Contact

Geen vacatures

La-On wint Credit Management Innovation Award met algoritme dat succes van dagvaardingen voorspelt
19/10/2018

Het Antwerpse advocatenkantoor La-On, expert in incasso, wint de Credit Management Innovation Award met de technologische ontwikkeling van een algoritme dat het succes van een dagvaarding voorspelt. De tool helpt te selecteren welke dossiers een minnelijke of gerechtelijke bemiddeling vereisen. De award werd gisteren uitgereikt door het Instituut voor Kredietmanagement (IvKM).

Read more

La-On Lawyers genomineerd voor de Credit Management Innovation Award
24/09/2018

La-On Lawyers werd door het Instituut voor Kredietmanagement (IvKM) genomineerd voor de Credit Management Innovation Award. Deze prijs zal uitgereikt worden op 18 oktober 2018 tijdens Credit Expo in Dock's Dome, Brussel.

Read more

Syndicus registreren brengt overheid 15,5 miljoen euro op. Platte belasting of noodzakelijke verandering?
06/04/2017

Vanaf 1 april 2017 moeten appartementsbewoners hun syndicus verplicht registreren. Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) en Minister van Middenstand Willy Borsus (MR) willen hiermee bewoners het gevoel geven dat zij en hun woning in goede handen zijn. Daarnaast is het een signaal van de ministers naar de professionele syndici om hun beroep terug wat erkenning te geven. Want elk jaar daalt het aantal professionele beheerders terwijl er telkens maar appartementen bijkomen.

>Read more

Aankoop huis via e-mail wordt eindelijk wettelijk
24/03/2017

Minister Alexander De Croo kondigt een welgekomen wetswijziging aan: e-mailverkeer over de gemaakte afspraken tussen immo­kantoren, kopers en verkopers van vastgoed, zal voortaan rechtsgeldig bewijs zijn. (De Standaard, 9 maart 2017). De minister reageert daarmee op een arrest van het Antwerpse Hof van Beroep. Die oordeelde op 19 december 2016 dat e-mails geen voldoende bewijs zijn bij de koop of verkoop van een huis of appartement.

>Read more

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network