EubeliusAdres:
Avenue Louise 99 Louizalaan
1050 IXELLES/ELSENE
Belgium
URL: http://www.eubelius.com

Met ruim 100 ervaren advocaten is Eubelius het grootste onafhankelijke advocatenkantoor in België. Eubelius adviseert over Belgisch en Europees recht en bestrijkt alle rechtsdomeinen die voor ondernemingen van belang zijn. De focus van het kantoor is dan ook overwegend internationaal, met cliënten uit Fortune 500, net als prominente lokale ondernemingen. Onze missie is het cliënteel een garantie bieden op een juridische dienstverlening van topkwaliteit. Dit doen we door alleen de beste advocaten te rekruteren die zich specialiseren in één of meerdere domeinen waarin wij actief zijn. Dankzij hun teamspirit, 'entrepeneurship' en flexibiliteit zijn de groei en de kwaliteit van Eubelius voor de toekomst verzekerd.

Aantal personeelsleden :

40


Aantal juristen of advocaten :

140


Functie :

Lawyer
Support


Juridische hoofdgebieden :[ infos ]


Civil
Tax
Litigation
Criminal
Public
I.P. | I.T.
Corporate | Commercial | Economic
Social | Work
Other


Gebieden :

BANK-, VERZEKERINGS- EN FINANCIEEL RECHT, HANDELSRECHT, CONSUMENTENRECHT EN AANSPRAKELIJKHEIDSRECHT, MEDEDINGING, VENNOOTSCHAPS- EN FINANCIEEL RECHT, FUSIES EN OVERNAMES, SOCIAAL RECHT, PUBLIEK- EN ADMINISTRATIEF RECHT, FISCALITEIT, ONDERNEMINGSSTRAFRECHT, GESCHILLENBESLECHTING EN PROCESVOERING, ENERGIE, VERMOGENSRECHT EN -PLANNING, PENSIOENEN EN BENEFITS, PUBLIEK-PRIVATE SAMENWERKING (PPS), ONROEREND GOED EN BOUWRECHT.


Regio :

Brussels
Antwerpen
West-VlaanderenRecruiter :

Geen Contact

Manager :

Mr. Matthias Wauters (Partner)
Tel: +32 (0) 2 543 31 00
Fax: +32 (0) 2 543 31 01
[email protected]
[email protected]

Pers :

Mrs. Tesa Bandiyoko (External Relations)
Tel: +32 (0) 2 543 31 00
Fax: +32 (0) 2 543 31 01
[email protected]

Mr. Mehdi van der Haegen (Marketing Manager)
Tel: +32 (0) 2 543 31 00
Fax: +32 (0) 2 543 31 01
[email protected]

Geen vacatures

Eubelius benoemt drie nieuwe partners en twee nieuwe counsels
03/01/2022

Eubelius is bijzonder verheugd om aan te kondigen dat Liesbet Vandenplas, Korneel Decroix en Joris De Wolf partners zijn geworden van ons kantoor per 1 januari 2022. Daarnaast benoemt de associatie ook twee nieuwe counsels: Thomas Donnez en Thijs Tanghe. Eubelius telt nu 24 vennoten en 14 (senior) counsels.

Read more

Eubelius appoints a new Partner and three new Counsels
18/02/2021

Eubelius is particularly pleased to announce the appointment of Felix Dobbelaere as a new Partner. Felix is a seasoned M&A attorney based in our Kortrijk office. Eubelius has also appointed three new Counsels: Anneleen Van de Meulebroucke, Hans Plancke and Stijn Goovaerts.

Read more

Eubelius benoemt twee nieuwe vennoten en een counsel
11/01/2020

Eubelius is bijzonder verheugd om de promotie aan te kondigen van twee nieuwe vennoten en een counsel. Met ingang van 1 januari 2020 treden Bart Martel en Pieter Callens toe tot de associatie als vennoot. Joris De Wolf wordt benoemd tot counsel.

Read more

Eubelius benoemt drie nieuwe Counsels
08/01/2019

Eubelius heeft drie nieuwe Counsels benoemd. Met ingang van 1 januari 2019 nemen Carl Clottens, Philip Hulpiau en Stijn Rynwalt, die allen sinds geruime tijd aan het kantoor verbonden zijn, de rol op van Counsel.

Read more

Omzetting van de ECN+ richtlijn en invoering van een filing fee in concentratiezaken
10/05/2022

Het Belgisch mededingingsrecht werd op belangrijke punten hervormd door de wet van 28 februari 2022. De wet is enerzijds een omzetting in het Belgische recht van de ECN+-richtlijn. Anderzijds voert de wet een zogenaamde filing fee in voor concentratiemeldingen.

>Read more

Vraag om inlichtingen van de fiscus? Maak eerst uw AVG-analyse, antwoord pas daarna!
03/05/2022

Persoonsgegevens  zijn vaak nuttige tools in het onderzoek door belastingautoriteiten. Ondernemingen worden dan ook met de regelmaat van de klok aangeschreven om persoonsgegevens te bezorgen, zoals gegevens van klanten, leveranciers, contactpersonen of werknemers. In een arrest van 24 februari 2022 (C-175/20) maakt het Hof van Justitie (“HvJ”) duidelijk dat ondernemingen die gegevens zonder verder onderzoek aan belastingautoriteiten bezorgen, hun eigen verplichtingen onder de “Algemene Verordening Gegevensbescherming” (“AVG”) dreigen te schenden.

>Read more

Privacy Shield 2.0? – European Union and United States reach agreement in principle on a Trans-Atlantic Data Privacy Framework
21/04/2022

On 25 March 2022, the European Commission and the United States announced in various statements that they have reached an agreement in principle on a new Trans-Atlantic Data Privacy Framework.

>Read more

Het pakket digitale diensten: een veiligere wereld en eerlijkere concurrentie?
28/01/2022

De voorbije jaren is het belang van digitalisering en digitale vooruitgang fundamenteel toegenomen. Deze trend heeft duidelijk ook de aandacht van de Europese Commissie opgewekt. In het licht van haar Digitale Strategie heeft de Europese Commissie op 15 december 2020 twee initiatieven gelanceerd om het wetgevingslandschap met betrekking tot digitale diensten binnen de Europese Unie te versterken, die samen het Pakket Digitale Diensten werden gedoopt.

>Read more

Click here to see the ad(s)

Direct links

LexGO Network