SOCIAAL COMPENDIUM ARBEIDSRECHT 2016-2017
2016-09-30

Auteur: van Eeckhoutte W.
Format: Boek| Beschikbaar als e-book
ISBN13: 9789046590720
Date de parution: 2016-09-30
Prix: 669.76
Cliquez ici pour plus de détails.
Cliquez ici pour acheter ce livre.

Dit encyclopedisch naslagwerk bevat een volledige beschrijving van het arbeidsrecht, met verwerking van alle rechtsbronnen: verdragen, wetgeving, CAO's, rechtspraak, doctrine en administratieve interpretaties.

Het Sociaal Compendium Arbeidsrecht is tegelijkertijd een wetboek, een rechtspraakoverzicht en een bibliografie, met verwijzingen en referenties naar andere experten.

In het Compendium vindt u een gedetailleerde uitleg over de fiscale impact van alle arbeidsrechtelijke vergoedingen en alle wetgeving die voor de rechtspraktijk van belang is. Verder krijgt u verwijzingen naar de meest relevante artikels uit de rechtsleer. U vindt ook een compleet overzicht van alle nog gangbare monografieën, verzamelingen van wetgevingen en CAO's en overzichten van rechtspraak.

Jaarlijks verschijnt er van het Sociaal Compendium Arbeidsrecht een geactualiseerde uitgave.

De redactie van het Sociaal Compendium is in handen van Willy van Eeckhoutte. Zijn expertise als buitengewoon hoogleraar aan de Universiteit Gent en zijn jarenlange praktijkervaring als advocaat bij het Hof van Cassatie garanderen u 100% betrouwbare informatie.

 

Een jaarabonnement omvat: het Sociaal Compendium Arbeidsrecht met elk jaar een geactualiseerde uitgave.

ISBN: 9789046590720
Bestelcode: BP/SOCO-YB
Publicatievorm: Boek| Beschikbaar als e-book
Aantal pagina's: 3 boekdelen, 3.011 pagina's

 


LexGO Network