Manager Business & International Tax
28/11/2019

Région: Anvers
Fonction: Fiscaliste
Environnement: Cabinet de conseil
Matières: Droit fiscal
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée

Ter versterking van het Business & International Tax team is onze cli√ęnt op zoek naar een¬†Manager Business & International Tax¬†voor haar kantoor in Antwerpen.

Tout Montrer
Tout Fermer


Onze cliënt, Moore Belgium, maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van meer dan 260 onafhankelijke, gelijkgestemde accountancy- en consultingkantoren in 112 landen.

Moore Belgium groeide de voorbije jaren uit tot de grootste onafhankelijke dienstverlener van de groep met een totaal van ongeveer 425 medewerkers en een omzet van 50 miljoen euro. Alle medewerkers werken verspreid over 10 lokale kantoren met als key centra Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt en dragen de kernwaarden van het bedrijf - ondernemen, innoveren en delen - uit.

Ter versterking van het Business & International Tax team is onze cliënt op zoek naar een Manager Business & International Tax voor haar kantoor in Antwerpen.

Als Manager Business & International Tax heb je een brede, algemene fiscale kennis en ben je het aanspreekpunt in fiscaliteit voor de klanten alsook voor de andere businessunits bij Moore Belgium (Accountancy, Audit, Corporate Finance, etc). Het Business & International Tax team vormt namelijk de brug tussen de klanten en de andere expert centers in verschillende fiscaal- juridische vakgebieden.

Specifiek adviseer je interne en externe klanten van Moore over verschillende fiscaal- juridische vraagstukken inzake vastgoedfiscaliteit en begeleid je de implementatie ervan. Daarnaast verleen je ook bruikbaar advies op maat van de cliënt inzake vennootschapsbelasting, neem je deel aan belastingcontroles, verleen je bijstand bij de opmaak van fiscale aangiftes, etc.

Je begeleidt de andere Tax Associates en je bent het aanspreekpunt voor de Audit- en Accountancy medewerkers. Je draagt bij aan het opbouwen van de fiscale/economische expertise via het schrijven van artikels, het voorbereiden van seminaries over actuele fiscale/economische topics en het opstellen en updaten van modeldocumenten.

 • Je beschikt over een Master in de Rechten of Economie en bij voorkeur over een bijkomende opleiding in Fiscaliteit. Een lopende stage IAB of een erkenning is een extra troef;
   
 • Je hebt een bijzondere interesse en expertise in vastgoedfiscaliteit (advisering omtrent verwerven en reorganiseren van vastgoed, berekeningen vruchtgebruik, opstalrecht, blote eigendom, erfpacht, etc);
   
 • Je hebt bij voorkeur 5 tot 8 jaar relevante professionele werkervaring, bij voorkeur binnen een gerenommeerd accountancykantoor of een fiscaal advocatenkantoor;
   
 • Je slaagt erin de juridische complexiteit van een dossier op een begrijpbare manier te communiceren naar cliënten en om te zetten in pragmatische en werkbare voorstellen;
   
 • Je gaat zelfstandig te werk, maar combineert dit met een teamgerichte attitude;
   
 • Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig;
   
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels en je hebt voldoende noties van het Frans.

 • Je komt terecht in een jong en gemotiveerd team, binnen een bedrijf met een interessant cliënteel en een uitdagende groeimarkt;
   
 • Je krijgt een grote verantwoordelijkheid en tevens de mogelijkheid om je talenten verder te ontplooien;
   
 • Naast een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met de gebruikelijke extralegale voordelen, biedt Moore een aangename en flexibele werkomgeving, alsook permanente opleiding.

Intéressé(e) ?

Solliciteer dan rechtstreeks via de Apply Button of contacteer Paulien Stuer voor meer informatie. Dit kan via mail: paulien.stuer@youconnect.be of op het nummer: +32 474 84 53 14.


Voir les autres annonces de YouConnect

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Fiscaliste

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit fiscal

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Fiscaliste (Anvers)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Advocaat in fiscaal &...

Advocaat in fiscaal & vennootschapsrecht - Brussel

Read more
Advocaat met focus op...

Advocaat met focus op procedure

Read more
Senior Legal Counsel -...

Senior Legal Counsel - Brussel/Antwerpen

Read more
Legal & Compliance...

Legal & Compliance Procurement Advisor

Read more
Senior legal advisor -...

Senior legal advisor - corporate law (Hasselt)

Read more
Corporate Tax Manager

Corporate Tax Manager

Read more
Bedrijfsjurist (m/v)

Bedrijfsjurist (m/v)

Read more
Junior Management Assistant...

Junior Management Assistant - Gent

Read more
Senior Associate Social Law...

Senior Associate Social Law - Brussel

Read more
Jurist voor de dienst...

Jurist voor de dienst ‚ÄėToezicht op de Gedragsregels en Centraal...

Read more

LexGO Network