Legal Counsel l Vivaldis Interim
09/07/2021

Région: Anvers
Fonction: Juristes
Environnement: Entreprise
Matières: Droit commercial et contrats, Droit du travail et sécurité sociale, Droit des sociétés, Droit de l'immobilier
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée

Vivaldis interim is op zoek naar een ondernemende jurist die de activiteiten van Vivaldis Interim en van de Copus Group met veel goesting en drive wil ondersteunen vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen

Tout Montrer
Tout Fermer


Vivaldis Interim bestaat uit een groeiend netwerk van meer dan 78 autonome uitzendkantoren die lokaal verankerd zijn over heel België.

Vivaldis Interim maakt deel uit van de Copus Group, opgericht in 1991 en gespecialiseerd in staffing van gekwalificeerd technisch, constructie en office talent. De Copus Group telt op vandaag meer dan 300 werknemers en omvat ook andere HR dienstverleners zoals SPP Direkt, Heads & Hunters, Seal Jobs, Eniteq en WannaWork.

Onder het motto ‘own it, show it, share it’ is Vivaldis interim op zoek naar een ondernemende jurist die de activiteiten van Vivaldis Interim en van de Copus Group met veel goesting en drive wil ondersteunen vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen.   

Je zal fungeren als solo Legal Counsel en zal rapporteren aan het management. Jouw takenpakket zal onder andere bestaan uit:

 • Je adviseert over de complexere sociaalrechtelijke dossiers, die zowel betrekking hebben op individueel als collectief arbeidsrecht;
   
 • Je organiseert interne opleidingen over de nieuwe ontwikkelingen binnen de sociale wetgeving of de sociaal-juridische actualiteit (bv over de impact van de Brexit);
   
 • Je staat in voor het screenen, onderhandelen en opstellen van diverse commerciële overeenkomsten zoals bv. handelshuurovereenkomsten, overeenkomsten met leveranciers, enz.
   
 • Je coördineert en geeft ondersteuning bij de corporate housekeeping van de groep en verzekert de nodige opvolging ervan;
   
 • Je bent het juridisch aanspreekpunt voor de hele groep en adviseert collega’s over juridische vragen;
   
 • Je bent verantwoordelijk voor het proactief opvolgen van nieuwe wetgeving en geeft hierover guidance aan het management.

 • Je behaalde een Masterdiploma rechten aan een Belgische universiteit.
   
 • Je hebt minstens 3 jaar relevante juridische ervaring in sociaal recht. Kennis van of ervaring in de wereld van uitzendarbeid, HR staffing of HR dienstverlening is een sterke troef.
   
 • Je hebt ervaring in het screenen, opstellen en nakijken van commerciële overeenkomsten, waaronder handelshuurovereenkomsten en je hebt ervaring in de coördinatie en opvolging van corporate housekeeping.
   
 • Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands. Je beschikt over een professionele kennis van het Frans en Engels, en kan je zowel schriftelijk als mondeling vlot uitdrukken.
   
 • Onder het motto ‘own it, show it, share it’ werk je graag autonoom en ben je ondernemend, dynamisch, leergierig, en proactief.
   
 • Je houdt van transparante communicatie en je bent een echte teamplayer.
   
 • Je bent oplossingsgericht en pragmatisch ingesteld en je denkt graag out of the box mee met de business.

 • Een unieke kans om als solo jurist in een erg dynamische, flexibele en groeiende onderneming te werken;
   
 • Een stimulerende bedrijfscultuur waar jouw talent naar waarde geschat wordt en waar je alle kansen krijgt om verder te groeien;
   
 • Een functie waarin je veel autonomie krijgt en waar je diepgaand betrokken zal worden in de strategie van de groep met veel exposure naar het hoger management;
   
 • Een vast contract van onbepaalde duur en een marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen.

Intéressé(e) ?

Solliciteer dan rechtstreeks via de Apply Button of contacteer Paulien Stuer voor meer informatie. Dit kan via mail: [email protected] of op het nummer: +32 474 84 53 14.

Wanneer je solliciteert, bewaren we jouw CV en alle persoonsgegevens die je opgeeft in onze databank in overeenstemming met onze privacy notice.


Voir les autres annonces de YouConnect

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit commercial et contrats , Droit du travail et sécurité sociale , Droit des sociétés , Droit de l'immobilier

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Anvers)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Advocaat sociaal recht...

Advocaat sociaal recht (voltijds of 4/5) - Kortrijk

Read more
Junior Associate(s) - IP...

Junior Associate(s) - IP litigation

Read more
Legal Counsel

Legal Counsel

Read more
Lawyer Corporate &...

Lawyer Corporate & Finance l LIME

Read more
Car Claims Advisor - ARAG

Car Claims Advisor - ARAG

Read more
Associate EU Cybersecurity,...

Associate EU Cybersecurity, Data & Privacy (2 to 3 years of experience)

Read more
Group Legal Assistant -...

Group Legal Assistant - Ardooie

Read more
Junior associate Corporate...

Junior associate Corporate Finance

Read more
Jurist GDPR - regio Hasselt

Jurist GDPR - regio Hasselt

Read more
Construction Legal Counsel...

Construction Legal Counsel - Brussels

Read more

LexGO Network