Estate Planner
23/05/2022

Région: Flandre orientale
Fonction: Juristes
Environnement: Cabinet de conseil
Matières: Droit civil, Droit fiscal, Droit des sociétés, Planification patrimoniale
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: LexxGO22/04

Als snelgroeiende Family Office is Truncus momenteel op zoek naar een leergierige en enthousiaste estate planner met minstens 3 jaar relevante ervaring in vermogensplanning om het team in Zele te vervoegen.

Tout Montrer
Tout Fermer


Truncus te Zele is een (Multi) Family Office en een erkende vermogensbeheerder die klanten begeleidt in de uitbouw van hun vermogen. Het is een Belgische, door de FSMA erkende, onderneming die geleid wordt door twee managing partners. Truncus groeit als onderneming waardoor leergierige en positief ingestelde medewerkers doorgroeikansen krijgen.

Het team geeft een duidelijk antwoord op de vraag naar duurzaam rendement op termijn. Ze doen dit met discipline en binnen een duidelijke investeringsfilosofie. Hun klanten hechten groot belang aan een persoonlijk aanspreekpunt en continui?teit in hun relatie met Truncus, daar staan ze dan ook voor. Hun aanpak met aandacht voor de complexiteit van een patrimonium maakt Truncus anders. Ze kunnen dit doen door de ervaring en de kennis van hun mensen te koppelen aan een klantgerichte houding. Ze onderscheiden zich door de attitude en de professionaliteit van hun mensen.

In het kader van haar groei is Truncus op zoek naar een estate planner.

Als estate planner ben je verantwoordelijk voor de planning van dossiers en vragen van de klanten. Je fungeert hierbij vaak als eerste aanspreekpunt en treedt op als specialist. Je behandelt proactief en zelfstandig de aan jou toevertrouwde dossiers en je biedt de nodige juridische & fiscale ondersteunding in andere family office dossiers.

 • Je wordt gevraagd om binnen het bestaande team de estate planning business verder uit te bouwen en de groei van het team te ondersteunen.

 • Je fungeert als intern aanspreekpunt voor burgerlijke en fiscale zaken dewelke tot jouw expertise behoren (gecentraliseerd kenniscentrum). Vanuit deze rol bied je ondersteuning aan de verantwoordelijke vennoten, family officers en wealth managers in hun betreffende dossiers. Als specialist help je proactief mee aan de concrete uitwerking van de gestelde problematieken. Je waakt hierbij over de kwaliteit alsook over de vorm en het beleid hiervan.

 • Je zal eveneens in tandem betrokken worden en de lead nemen in een aantal family office dossiers waarbij de ondersteuning vooral juridisch georie?nteerd is. Daarbij kan je als eerste lijn aanspreekpunt in een teambenadering uitgroeien tot een volwaardige trusted advisor van enkele vermogende families.

Je rapporteert aan de Head of estate planning.

 • Je beschikt over een masterdiploma rechten. Een aanvullende Master-na-Master notariaat, fiscaliteit en/of vennootschapsrecht is een bijkomende troef.

 • Je hebt minstens 3 jaar relevante praktijkervaring in vermogens- en successieplanning.

 • Je hebt een grondige kennis van het familiaal vermogensrecht, het fiscaal recht (minstens wat schenk- en erfbelasting betreft) en het vennootschapsrecht. Je hebt kennis van familiale problematieken en van controlestructuren.

 • Je hebt een uitstekend juridisch-technisch inzicht.

 • Je houdt ervan de zaken grondig uit te zoeken om deze vervolgens om te zetten in een praktisch advies voor de clie?nt.

 • Je draagt discretie en loyaliteit hoog in het vaandel.

 • Je bent een teamplayer.

 • Je bent sterk in organisatie, planning en opvolging.

 • Je bent klantgericht, proactief en zelfstandig.

 • Je hebt een vlotte pen.

 • Je spreekt uitstekend Nederlands, een goede kennis van het Frans en het Engels is mooi meegenomen.

 • Je komt terecht in een stimulerende werkomgeving. De drijvende waarden van Truncus zijn engagement, verantwoordelijkheid, eigenheid, discretie en wijsheid.

 • Je krijgt de kans om mee te groeien in een jonge, boeiende en intellectueel uitdagende werkomgeving.

 • Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijke vergoeding.

Intéressé(e) ?

Solliciteer dan rechtstreeks via de Apply Button of contacteer Fien Stepman voor meer informatie. Dit kan via mail: [email protected] of op het nummer: +32 486 92 94 38.

Wanneer je solliciteert, bewaren we jouw CV en alle persoonsgegevens die je opgeeft in onze databank in overeenstemming met onze privacy notice.

Deze vacature loopt in exclusieve samenwerking met YouConnect, Partners for legal & HR talent.

 

Vermeld de referentie "LexGO22/04"


Voir les autres annonces de YouConnect

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit civil , Droit fiscal , Droit des sociétés , Planification patrimoniale

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Flandre orientale)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Data Protection Counsel -...

Data Protection Counsel - Diegem

Read more
Legal Counsel Corporate...

Legal Counsel Corporate -M&A

Read more
Medior/senior associate...

Medior/senior associate (W/M) -Banking & Finance - Bruxelles

Read more
Associate IP/IT Law

Associate IP/IT Law

Read more
Pas afgestudeerde master in...

Pas afgestudeerde master in het notariaat (M/V/X)

Read more
Bachelor rechtspraktijk

Bachelor rechtspraktijk

Read more
Corporate Legal Counsel...

Corporate Legal Counsel & Company Secretary

Read more
Legal Counsel in Commercial...

Legal Counsel in Commercial & e-Commerce Law - Brussels

Read more
Jurist (m/v)

Jurist (m/v)

Read more
Notarieel Jurist -...

Notarieel Jurist - familierecht

Read more

LexGO Network