Content Editor Vennootschapsrecht, handelsrecht, economisch & financieel recht
04/09/2019

Région: Anvers
Fonction: Juristes
Environnement: Entreprise
Matières: Droit commercial et contrats, Droit des sociétés, Droit financier et bancaire, Fonds d'investissement, Private equity, Régulation financière
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: LExGO04/09-I

Als content editor volg je de tendensen en ontwikkelingen binnen de materiedomeinen vennootschapsrecht, handelsrecht, economisch en financieel recht op de voet. Je zorgt ervoor dat deze zo snel mogelijk worden verwerkt in jouw publicaties. Hiervoor doe je beroep op een netwerk van externe auteurs. Plaats van tewerkstelling is Mechelen.

Tout Montrer
Tout Fermer


De missie van Wolters Kluwer? Dat is om professionals te helpen om op de meest efficiënte manier resultaat te behalen. Met informatie en opleidingen, software en online oplossingen.

Klanten en experts helpen ons om perfect te begrijpen hoe de dagelijkse praktijk van professionals eruit ziet. Wat de uitdagingen zijn. En de evoluties. Omdat de praktijk continu evolueert, veranderen wij mee.

Professionals hebben meer dan ooit nood aan praktijkgerichte en duidelijke informatieoplossingen, intelligente software en workflowtools. Dat betekent voor Wolters Kluwer een sterke groei van het aanbod van online informatie en een forse investering in innovatieve, technologische oplossingen.

Zo maken wij het werk van professionals minder complex en efficiënter. En helpen wij hen bij het nemen van cruciale zakelijke beslissingen. Op het juiste moment én in de juiste vorm. Wolters Kluwer is uw partner, when you have to be right.

Als content editor volg je de tendensen en ontwikkelingen binnen de materiedomeinen vennootschapsrecht, handelsrecht, economisch en financieel recht op de voet. Je zorgt ervoor dat deze zo snel mogelijk worden verwerkt in jouw publicaties. Hiervoor doe je beroep op een netwerk van externe auteurs. Je stuurt hen aan zodat zij binnen de gestelde deadlines de content opleveren om jouw publicaties à jour te houden. Je staat ook in voor een correcte auteursadministratie.

De jouw toegewezen publicaties omvatten zowel klassieke producten op papieren dragers als online databanken. Je verzekert de redactionele follow-up zodat de publicatie beantwoordt aan de noden van de doelgroep. Dit zijn de juridische professionals binnen advocatenkantoren, accountantskantoren, bedrijven en financiële instellingen.

Als content editor ben je sterk in relatiemanagement: Je werkt graag samen met mensen. Je onderhoudt de relaties met de auteurs en gaat op zoek naar nieuwe talenten om je auteursteam te versterken. Samen streven jullie ernaar om onze content up-to-date te houden en te verrijken zodat onze publicaties een redactionele meerwaarde bieden. Intern stem je af met je directe collega’s enmet de stakeholders op andere afdelingen, zodat de processen vlot en efficiënt verlopen en de publicaties succesvol in de markt worden gezet.

 • Je hebt een Bachelor of Masterdiploma in de Rechten of Rechtspraktijk met kennis of affiniteit m.b.t. vennootschapsrecht, handelsrecht, economisch en financieel recht.

 • Of je behaalde een Master Journalistiek of Communicatiemanagement en je beschikt over een gezonde portie nieuwsgierigheid om jezelf in te graven in vennootschapsrecht, handelsrecht, economisch & financieel recht.

 • Je bent sterk in Relatiemanagement: Je legt gemakkelijk contacten (met auteurs, klanten,collega’s) en weet deze te onderhouden.

 • Je bent Nederlandstalig, kennis van het Frans is een extra troef.

 • -Je bent PC-vaardig en leert snel nieuwe toepassingen aan.

 • Je vindt vlot je weg binnen de sociale media en weet wat content marketing inhoudt.

 • Je bent georganiseerd, resultaatgericht en in staat deadlines te (laten) respecteren.

 • Je bent graag bezig met tekst en taal en gaat prat op een correct en verzorgd taalgebruik.

 • Je werkt gestructureerd en stipt.

 • Tijdsdruk en deadlines schrikken je niet af.

 • Je bent een positief, collegiaal iemand met een constructieve mind set en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

 • Je bent flexibel: Werken in een snel veranderende context schrikt je niet af.

 

We bieden je een contract onbepaalde duur in een enthousiast team. Je werkt vanuit onze hoofdzetel in Mechelen.

Naast een marktconforme verloning, aangevuld met tal van extralegale voordelen, investeert Wolters Kluwer permanent in de groei en de competenties van zijn medewerkers en wil hen volop de

kans geven zich te ontplooien, o.a. door middel van het volgen van gespecialiseerde opleidingen. Ontdek meer troeven van Kluwer op www.wolterskluwer.be.

Intéressé(e) ?

Solliciteer online op onze vacaturesite.

Content Editor Vennootschapsrecht, handelsrecht, economisch & financieel recht bij Wolters Kluwer te Mechelen - vind alle vacatures voor bedrijfsjuristen, legal consultants, fiscalisten en advocaten op www.lexgo.be - de website voor jobs in tax en legal in België en Luxemburg!

Voir les autres annonces de Wolters Kluwer Belgium

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit commercial et contrats , Droit des sociétés , Droit financier et bancaire , Fonds d'investissement , Private equity , Régulation financière

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Anvers)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Legal Officer - Brussel...

Legal Officer - Brussel (Sint-Agatha-Berchem)

Read more
Paralegal - Veiligheidssector

Paralegal - Veiligheidssector

Read more
Notarieel medewerker -...

Notarieel medewerker - Dendermonde

Read more
(Notarieel) jurist -...

(Notarieel) jurist - Provincie Antwerpen

Read more
Senior Jurist...

Senior Jurist Omgevingsrecht Vlaanderen

Read more
Legal Counsel

Legal Counsel

Read more
Jurist - Levensverzekering

Jurist - Levensverzekering

Read more
Associate Corporate M&A...

Associate Corporate M&A - Brussels

Read more
Juriste en droit des...

Juriste en droit des sociétés - Bruxelles

Read more
Fiscaal Adviseur -...

Fiscaal Adviseur - Adviesverlening kmo's (Kortrijk)

Read more

LexGO Network