Senior Legal Counsel | Antwerpen (Brasschaat)
02/06/2022

Région: Anvers
Fonction: Juristes
Environnement: Entreprise
Matières: Droit commercial et contrats, Droit des sociétés, Droit de l'immobilier
Job Type: Temps Plein
Contract Type: Durée indéterminée
Votre référence: VL/LAW/2985/21-LexGO

Een kwalitatief hoogstaande en consistente juridische dienstverlening is belangrijk voor Jumbo. Daarom zijn zij opzoek naar een bevlogen Senior Legal Counsel die de juridische dienstverlening in Belgi√ę vorm gaat geven. Ben jij zo iemand en heb je ervaring in vastgoed en burgerlijk recht met brede interesse? Dan zoeken we jou!¬†Bij Jumbo word je onderdeel van een bijzondere familie van mensen die samen willen ondernemen en winnen. Die durven te dromen en grote stappen nemen zonder vrees.

Tout Montrer
Tout Fermer


Jumbo is een Nederlands familiebedrijf met een rijke ondernemersgeschiedenis. Jumbo groeide van regionale supermarktketen uit tot een leidende omnichannel retailer in Nederland. 

Jumbo telt momenteel ruim 700 supermarkten, acht Foodmarkten, acht Jumbo City’s, een restaurantketen La PLace en een succesvolle online bestel- en bezorgdienst via Jumbo.com. 

Door de klant altijd centraal te zetten, is Jumbo één van de best gewaardeerde supermarktketens (niet voor niets is Jumbo al zestien keer door het marktonderzoeksbureau GfK uitgeroepen tot Beste Supermarkt van Nederland). 

In 2019 opende Jumbo haar eerste winkels over de Belgische grens. Voor de juridische ondersteuning van Jumbo’s ambitieuze groeiplannen in België, is Jumbo op zoek naar een ondernemende Senior Legal Counsel (locatie: Belgische hoofdzetel van Jumbo te Brasschaat).

Als Senior Legal Counsel opereer je zelfstandig in België. Je fungeert als eerste aanspreekpunt en trusted business partner voor de Belgische organisatie voor alle juridische vragen/projecten. Tegelijkertijd maak je deel uit van een enthousiast team van acht juristen in Nederland. 

Je ondersteunt de verschillende bedrijfsonderdelen van Jumbo België en zorgt dat klantgerichtheid en ondernemerschap gefundeerd zijn op een solide juridische structuur en aanpak. 

Het werkveld beslaat voornamelijk Real Estate & Franchise, Commercial Contracting en Corporate.

Je geeft (pro)actief juridisch advies bij de dagelijke operaties van Jumbo waarbij je streeft naar een optimaal evenwicht tussen de juridische mogelijkheden en de belangen van Jumbo. Je redigeert, onderhandelt en beoordeelt contracten en je zorgt voor het juridisch up-to-date houden van modelcontracten. 

Daarnaast geef je zelfstandig advies met betrekking tot (complexe) juridisch-strategische vraagstukken, en waar nodig navigeer je ter verbetering van de juridische processen en ter beperking van de (juridische) risico’s. Je bent een sparringpartner voor de business vanuit je juridische expertise.  

Je adviseert in geval van litiges en je bent verantwoordelijk voor de coördinatie tussen zowel de business partners als externe counsels.

Je hebt 100% aandacht voor de (interne) klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet en zelf initiatief neemt. Je bent in staat om mensen te verbinden. Je wilt het beste uit jezelf halen en staat open voor het leren van nieuwe dingen. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Je denkt in kansen om resultaten te verbeteren en Jumbo nog sterker te maken. 

En verder:

 • Heb je een afgeronde opleiding Belgisch recht en heb je tenminste 6 jaar (relevante) werkervaring opgedaan als advocaat en/of in house legal counsel in een corporate omgeving;
   
 • Heb je aantoonbare stevige ervaring opgedaan in het handelshuurrecht en algemeen burgerlijk recht;
   
 • Kennis van franchise en M&A is een plus; 
   
 • Heb je sterke communicatieve en persoonlijke vaardigheden en een proactieve en praktische instelling;
   
 • Ben je ondernemend, doortastend, klantgericht, autonoom, flexibel en overtuigend;
   
 • Heb je bij voorkeur ervaring binnen/met een retail organisatie;
   
 • Ben je vakkundig en analytisch/strategisch sterk;
   
 • Ben je zowel Nederlands-, Frans- en Engelstalig.

Als je bij Jumbo werkt, werk je bij een ambitieus en ondernemend familiebedrijf. Jumbo biedt je een zeer uitdagende baan, waar een mooie beloning tegen overstaat (inclusief een bonus).

Daarnaast hebben we 20 vakantiedagen en 6 extralegale vakantiedagen naast de 10 wettelijke feestdagen. Tevens kom je voor deze functie in aanmerking voor een bedrijfswagen. 

Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatief en alle ruimte om jouw kennis en ervaring te benutten. Ook geven we je de kans om jezelf te ontwikkelen in je vakgebied en als persoon. En er is volop ruimte voor jouw ervaring en kennis. Want Jumbo gelooft in de kwaliteiten van mensen. Jij bent ons kapitaal. Als jij je prettig voelt bij Jumbo, haal jij het beste uit jezelf. En daarvan profiteert iedereen. 

De uitdagingen bij Jumbo zijn enorm. Net als de kansen. Omdat het elke dag beter moet voor onze klanten. Daarom zoeken we mensen die samen met alle andere collega’s Jumbo elke dag nóg beter maken.

Intéressé(e) ?

Contactez Marie Brepoels par email ou appellez en toute confidentialit√©.
Merci de mentionner le num√©ro de r√©f√©rence  (VL/LAW/2985/21-LexGO).

E-mail: [email protected]
Phone: +32 (0) 2 290 23 51
GSM: +32 (0)498 72 28 58
Ref: VL/LAW/2985/21-LexGO
URL: http://www.vialegis.be

Contact info

Voir les autres annonces de Vialegis

Voir aussi des annonces dans la même fonction: Juristes

Voir aussi des annonces dans les mêmes matières: Droit commercial et contrats , Droit des sociétés , Droit de l'immobilier

Voir aussi des annonces dans les mêmes fonctions et localisations: Juristes (Anvers)

Toutes les offres

Offres d'emploi à la une

Corporate & Legal...

Corporate & Legal Affairs Manager

Read more
Legal Counsels - Bruxelles

Legal Counsels - Bruxelles

Read more
Jurist Vennootschapsrecht

Jurist Vennootschapsrecht

Read more
(Junior) Associate Publiek...

(Junior) Associate Publiek Recht

Read more
Head of Legal - Antwerpen

Head of Legal - Antwerpen

Read more
Banking Associate (Finance...

Banking Associate (Finance & Projects)

Read more
Legal Counsel

Legal Counsel

Read more
Advocaat Corporate en M&A

Advocaat Corporate en M&A

Read more
Legal Counsel

Legal Counsel

Read more
Juridisch Adviseur...

Juridisch Adviseur Investments - Brussel

Read more

LexGO Network